αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ κακή εμπειρία μου με το e-shop.gr – Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Η κακή εμπειρία μου με το e-shop.gr – Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Συχνά στην χώρα μας σχολιάζουμε αρνητικά το Ελληνικό Δημόσιο- και δικαίως τις περισσότερες φορές. Τι γίνεται όμως όταν μια ιδιωτική εταιρία… μοιάζει τρομακτικά με το Ελληνικό Δημόσιο;

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Πρόσφατα έκανα μια online αγορά από το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.gr. Και κάπου εκεί άρχισε… ένα σίριαλ. Το προϊόν άργησε αρκετές ημέρες να έρθει, παρόλο που στο επίσημο site της αλυσίδας υπήρχε σημείωση ως «άμεσα διαθέσιμο». Όταν μάλιστα τους κάλεσα στο τηλέφωνο για να τους ενημερώσω ότι η παραγγελία μου φαίνεται να έχει «κολλήσει», δεν είχαν απάντηση να μου δώσουν σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. «Ε από μέρα σε μέρα, τώρα τι να σας πω…» ήταν λίγο- πολύ η απάντηση του εκπροσώπου της εταιρίας. Όλα αυτά, έχοντας κάνει την επιλογή για «παραλαβή από το κατάστημα». Δεν περίμενα να μου φέρουν το προϊόν στο σπίτι (παρόλο που περιλαμβανόταν δωρεάν αποστολή), γιατί εκεί μάλλον θα μπλέκαμε ακόμα περισσότερο.

Το προϊόν τελικά έφτασε. Αλλά επειδή είχε γίνει ένα λάθος στο τιμολόγιο μου, έπρεπε να επικοινωνήσω με το λογιστήριο της εταιρίας για να γίνει η σχετική διορθωτική κίνηση από τη μεριά τους. Εκεί ήρθα αντιμέτωπος με ένα σκηνικό «Ελληνικού Δημοσίου». Κυριολεκτικά. Στο λογιστήριο της εταιρίας, δεν απαντούν ποτέ στα emails. Τους έστειλα αρκετά, αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση (τα εν λόγω emails είναι στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου). Επίσης δεν απαντούν σχεδόν ποτέ στα τηλέφωνα. Εννοείται ότι πάντα τους καλούσα σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, σύμφωνα με το ωράριο που παραθέτει η ίδια η εταιρία στο ηχογραφημένο μήνυμα της.

Όταν μετά από κάποιες ημέρες κατάφερα να τους βρω στο τηλέφωνο και τους ζήτησα πολύ ευγενικά να μου πουν ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λυθεί το θέμα μου, πάλι δεν είχαν απάντηση. Σα να μην πρόκειται για εταιρία. Σα να δουλεύουν σε εθελοντική βάση. Σε στιλ «ε όποτε έχουμε χρόνο θα ασχοληθούμε, και κάποια στιγμή θα γίνει η δουλειά που θέλετε κύριε πελάτη μας».

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στην αγορά, εύκολα διαπιστώνει κάποιος ότι το e-shop.gr δεν έχει τις πιο φθηνές τιμές (όπως και οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών). Γιατί όμως να πας σε μια αλυσίδα για να κάνεις την αγορά σου; Γιατί -κυρίως- ελπίζεις σε μια καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται ότι δεν το έχουν ούτε αυτό…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμονή 40+ λεπτά στο e-shop.gr (Εικόνα)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 6 =