αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η κίνηση που πρέπει να κάνεις με τα χρήματα σου, πριν κλείσεις τα 30 σου»: Εξηγεί ο Tony Robbins

«Η κίνηση που πρέπει να κάνεις με τα χρήματα σου, πριν κλείσεις τα 30 σου»: Εξηγεί ο Tony Robbins

Καθώς πορεύεσαι μέσα στο επαγγελματικό σου πεδίο και εξελίσσεσαι, πιθανότατα σιγά-σιγά λαμβάνεις όλο και περισσότερα χρήματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξέρεις και πως να τα χρησιμοποιείς. Έχουμε δει άλλωστε πολλούς ανθρώπους που έβγαλα πολλά χρήματα σε νεαρή ηλικία, αλλά τελικά κατέληξαν να μην έχουν σχεδόν τίποτα στην τσέπη τους, μερικά χρόνια αργότερα.

Ο διάσημος business coach και επιχειρηματίας, Tony Robbins, παραθέτει τη δική του άποψη. Λέει ότι ανάμεσα σε άλλα, πρέπει να κάνεις μια κίνηση με τα χρήματα σου πριν γίνεις 30 χρονών.

«Είσαι καταναλωτής ή είσαι ιδιοκτήτης; Δεν είσαι στο σωστό δρόμο, αν δεν γίνεις επενδυτής. Μην θέλεις να αγοράσεις μόνο ένα τηλέφωνο Apple – αλλά να στοχεύεις στο να γίνεις ο ιδιοκτήτης της Apple», λέει ο γνωστός businessman.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να αγοράσεις μετοχές της Apple. Αυτό που εξηγεί ο Robbins μιλώντας στο CNBC, είναι ότι πρέπει να επενδύεις τα χρήματα σου σε διάφορα projects ή ιδέες, με στόχο κάποια στιγμή αυτές οι επενδύσεις να σου επιστρέψουν πίσω τα πολλαπλάσια χρήματα. Και αυτά να αρκούν για να ζήσεις, χωρίς να χρειάζεται να δουλεύεις για κάποιον άλλο.

Πολλοί λένε ότι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να κάνουν επενδύσεις. Όμως και εδώ ο Tony Robbins δίνει τη δική του απάντηση, λέγοντας ότι από ένα σημείο και μετά στη ζωή σου, πρέπει να αποφασίσεις ότι ένα χρηματικό ποσό θα το βάζεις στην άκρη, για να το αξιοποιήσεις με τέτοιο τρόπο. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο στην αρχή. «Πρέπει να είσαι επενδυτής και όχι μόνο κάποιος που αγωνίζεται συνεχώς για να αγοράσει περισσότερα πράγματα», σημειώνει ο coach.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 3 =