αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ιταλική Uala επενδύει στην γνωστή ελληνική startup Funkmartini

Η ιταλική Uala επενδύει στην γνωστή ελληνική startup Funkmartini

Μετά την πρόσφατη απόκτηση του πλειοψηφικού μεριδίου του Ισπανικού & Πορτογαλικού Bucmi.com και της ιστοσελίδας Vaniday.it, η Uala.it, το ηγετικό marketplace στο χώρο της ομορφιάς στην Ιταλία, ηγείται ενός νέου γύρου χρηματοδότησης στην Funkmartini.gr. Η Funkmartini ιδρύθηκε το 2013 από τον Γρηγόρη Σταματόπουλο, την Αλεξία Κωτσή και τον Χριστόδουλο Παπαχρήστου στην Αθήνα και είναι η κυρίαρχη πλατφόρμα στην Ελλάδα στην οποία μπορεί κανείς να κλείσει online ραντεβού σε κομμωτήρια, nail bars και κέντρα αισθητικής.

Η αγορά της ομορφιάς online αναπτύσεται συνεχώς και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο μέσα στα επόμενα χρόνια δεδομένου ότι τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια κοινή τεχνολογική πλατφόρμα η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές χώρες.

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρήσαμε σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς την ανάπτυξη τεχνολογικών εφαρμογών οι οποίες δημιουργήθηκαν σε τοπικές αγορές και επεκταθήκανε διεθνώς. Αυτό συνέβη διότι είναι αρκετά δύσκολο τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά να δημιουργήσεις μια πλατφόρμα η οποία θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε μια χώρα», ανέφερε ο Alessandro Bruzzi, co-founder & CEO της Uala.it.

Και συμπλήρωσε: «Από την αρχή που ξεκινήσαμε, δημιουργήσαμε ένα λογισμικό το οποίο θα είναι έτοιμο να επεκταθεί διεθνώς και επενδύσαμε χρόνο και χρήμα για να εξασφαλίσουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές. Μαζί με την Funkmartini θέσαμε μια στρατηγική συνεργασία γιατί είναι ο ηγέτης στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι η ομάδα τους μπορεί να επωφεληθεί από τις δυνατότητες του λογισμικού μας».

Τα περισσότερα κομμωτήρια, nail bar & κέντρα αισθητικής στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούνε κάποιο σύστημα διαχείρισης και ακόμη εξαρτώνται από τα χειρόγραφα ημερολόγια.Τα πλεονεκτήματα που θα έχουν από την χρήση της πλατφόρμας είναι εμφανή, θα τους γλυτώσει αρκετό χρόνο έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμη καλύτερα τους πελάτες τους. Οραματίζοντας αυτή την προοπτική, ο Γρηγόρης Σταματόπουλος, η Αλεξία Κωτσή και ο Χριστόδουλος Παπαχρήστου αποφάσισαν να ξεκινήσουν πριν από λίγα χρόνια την Funkmartini.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Uala, πιστεύουμε ότι είναι ανεκμετάλλευτες οι προοπτικές για την αγορά της ομορφιάς αφού τα οφέλη που θα φέρουμε τόσο για τους επαγγελματίες της ομορφιάς όσο και για τους τελικούς καταναλωτές είναι τεράστια – εξηγεί ο Γρηγόρης Σταματόπουλος, co-founder & CEO της Funkmartini – Πιστεύουμε ότι η συνεργασία με την Uala θα εξασφαλίσει τις σωστές βάσεις για να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία και να συμβάλλουμε τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην βελτίωση της τεχνολογικής πλατφόρμας».

Ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να διευθύνει την εταιρεία μαζί με τους συνιδρυτές Αλεξία Κωτσή και Χριστόδουλο Παπαχρήστου υπό την επωνυμία Funkmartini ενώ η τεχνολογία της Uala θα ενσωματωθεί ομαλά έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει όλα τα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + seventeen =