αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η θεωρία της διαχείρισης της κατσαρίδας»: Μια ιστορία από τον CEO της Google που ίσως σου αλλάξει την ζωή

«Η θεωρία της διαχείρισης της κατσαρίδας»: Μια ιστορία από τον CEO της Google που ίσως σου αλλάξει την ζωή

Εσύ τι θα έκανες αν ξαφνικά πέταγε πάνω σου μια κατσαρίδα; Μάλλον ο πανικός θα ήταν έντονος. Μια τέτοια ιστορία παρέθεσε ο CEO της Google, Sundar Pichai. Ναι, για μια κατσαρίδα που μπήκε μέσα σε ένα εστιατόριο, στο οποίο έτυχε να βρίσκεται και ο ίδιος. Το έντομο πήγε πρώτα πάνω σε κάποιες κυρίες, οι οποίες άρχισαν να φωνάζουν. Ενώ ο πανικός έδειχνε να είναι μεταδοτικός, ξαφνικά η κατσαρίδα πήγε πάνω σε έναν σερβιτόρο, ο οποίος αντέδρασε εντελώς διαφορετικά. Και το πρόβλημα λύθηκε μια για πάντα.

Στο παρακάτω βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους), θα δεις όλη την ιστορία που παραθέτει ο διάσημος CEO. Αλλά και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα που βγαίνουν. Την διαφορά της «αντίδρασης» και της «αντιμετώπισης». Και κάπως έτσι, ίσως δεις την ζωή σου με άλλο μάτι. Η φράση με την οποία κλείνει το βίντεο: «Ένα πρόσωπο που είναι ευτυχισμένο, είναι ευτυχισμένο όχι γιατί όλα πάνε καλά στη ζωή του. Είναι ευτυχισμένο επειδή η στάση του απέναντι σε όλα στην ζωή του, είναι σωστή».

Η θεωρία της διαχείρισης της κατσαρίδας

Η θεωρία της διαχείρισης της κατσαρίδας

Gepostet von GreekBurger am Donnerstag, 14. Juni 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + one =