αρχικηVIRALΗ ημέρα της εβδομάδας κατά την οποία θα βρεις τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (και άλλα 4 σωτήρια tips)

Η ημέρα της εβδομάδας κατά την οποία θα βρεις τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (και άλλα 4 σωτήρια tips)

Στην εποχή του ίντερνετ, είναι πιο πιθανό να βρεις φθηνά αεροπορικά εισητήρια. Αφού έχεις περισσότερες επιλογές, με ένα κλικ στο laptop σου. Όμως πρέπει να κινηθείς σωστά. Ακολουθούν 5 tips για να βρεις τις χαμηλότερες τιμές στα εισητήρια που ψάχνεις.

1. 6-8 Εβδομάδες πριν

Έρευνες από την Airlines Reporting Corporation (ARC) δείχνουν ότι, όταν μιλάμε για πτήσεις εξωτερικού, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχεις φθηνότερες τιμές 6-8 βδομάδες πριν το ταξίδι σου. Μην το πάρεις ως απόλυτο κανόνα, περισσότερο όμως σαν μια γενική τάση που διακρίνει όλες τις αεροπορικές εταιρείες και που φαίνεται να πέφτει μέσα.

2. Τρίτη

Χωρίς αυτό να είναι γενικός και απόλυτος κανόνας, στατιστικές δείχνουν ότι στη μέση της βδομάδας έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις φθηνά εισιτήρια. Συγκεκριμένα, επιδίωξε να είναι Τρίτη.

3. Πρωινές Πτήσεις

Είναι κοινό μυστικό: Τις πιο οικονομικές προσφορές θα τις βρεις.. με τις κότες! Εάν χασμουριέσαι και μόνο στη σκέψη ότι θα πρέπει να ξυπνήσεις στις 04:00, σκέψου το κέρδος που θα έχεις! Η επόμενη καλύτερη επιλογή θα μπορούσε να είναι μια πτήση πολύ αργά τη νύχτα, με πιθανές ανταποκρίσεις και άφιξη την επόμενη ημέρα το πρωί.

4. Low cost αεροπορικές: Δώσε τους προσοχή

Οι low cost εταιρείες έχουν αποδειχθεί σωτήριες για πολλούς ταξιδιώτες με μικρό budget. Μία μικρή λεπτομέρεια όμως που μπορεί να κάνει τη διαφορά; Οι “κρυφές” χρεώσεις.

Πριν κλείσεις το εισιτήριό σου, τσέκαρε το αεροδρόμιο – πολλές φορές χρησιμοποιείται εναλλακτικό αεροδρόμιο μερικά χιλιόμετρα από τον κύριο προορισμό -, την ώρα άφιξης και τις διαθέσιμες συγκοινωνίες, τις χρεώσεις αποσκευών, online check-in και όλα τα ψιλά γράμματα που συνοδεύουν τη χαμηλή τιμή!

5. Ξεκίνα απ’ το πρωί

Σίγουρα οι βραδινές ώρες βολεύουν περισσότερο – έχεις γυρίσει απ’ τη δουλειά, επιτέλους χαλαρώνεις και μπορείς να ψάξεις με την ησυχία σου. Όμως ίσως πρέπει να αλλάξεις συνήθειες, καθώς το πιθανότερο είναι αυτήν την ώρα να μη βρεις παρά ελάχιστες θέσεις σε μια καλή τιμή.
Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν όλες τις θέσεις τους από νωρίς το πρωί, με αποτέλεσμα μέχρι το βράδυ να μην έχουν μείνει πολλά πράγματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =