αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ζώνη άνεσης, το networking, τα ταξίδια και άλλα: Οι 19 καλύτερες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στα 20s σου

Η ζώνη άνεσης, το networking, τα ταξίδια και άλλα: Οι 19 καλύτερες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στα 20s σου

Τα 20s είναι μια ξέγνοιαστη περίοδος στην ζωή ενός ανθρώπου, αλλά όπως έχουμε ξανά πει εδώ στο It’s Possible είναι και μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να βάλεις τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία σου. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τις 19 καλύτερες αποφάσεις που μπορείς να πάρεις στα 20s σου, έτσι ώστε να γεμίσεις από εμπειρίες και να πας στο next level αργότερα.

Όπως θα δεις μάλιστα, στην λίστα δεν υπάρχουν μόνο αποφάσεις που αφορούν το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι. Μέσα στην λίστα είναι, για παράδειγμα, τα ταξίδια. Ενώ η δεκαετία των 20 είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δοκιμάσεις νέα πράγματα και χόμπι. Οι πειραματισμοί είναι πιο εύκολοι σε αυτοί τη φάση της ζωής σου.

Ένα από τα πιο σημαντικά Points είναι ίσως το Νο8: Κάνε συνεχείς μικρές βελτιώσεις στην ζωή σου και στον εαυτό σου. Μην περιμένεις ότι θα «εκτοξευτείς» μέσα σε μια νύχτα. Μέσα στην λίστα είναι το networking, αλλά και η αποτυχία. Μέσα από τις αποτυχίες μπορείς να πάρεις χρήσιμα μαθήματα και να βελτιωθείς.

https://i.pinimg.com/564x/d9/84/77/d9847793440e135ca22043b2760f83f0.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 7 =