αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η ζωή σου προσφέρει ευκαιρίες. Θα τις αρπάξεις ή θα φοβηθείς να τις αρπάξεις»: 7 σοφές φράσεις από τον Jim Carrey

«Η ζωή σου προσφέρει ευκαιρίες. Θα τις αρπάξεις ή θα φοβηθείς να τις αρπάξεις»: 7 σοφές φράσεις από τον Jim Carrey

Μάλλον γνωρίζεις τον Jim Carrey. Είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της γενιάς του. Έγινε γνωστός το 1990 με την τηλεοπτική σειρά In Living Color. Οι πρώτοι του πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε μεγάλες παραγωγές έγιναν το 1994 με τις ταινίες Ace Ventura: Ντετέκτιβ Ζώων (Αce Ventura: Pet Detective), Η Μάσκα (The Mask, 1994) και Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος (Dumb and Dumber, 1994). Το 1997 πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Ο Ψευταράς (Liar Liar) για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα α’ ανδρικού ρόλου. Αργότερα πρωταγωνίστησε στις καλλιτεχνικές επιτυχίες Ζωντανή Μετάδοση: The Truman Show (The Truman Show, 1998) και Άνθρωπος στο Φεγγάρι (Man on the Moon, 1999), κερδίζοντας δύο Χρυσές Σφαίρες α’ ανδρικού ρόλου.

Στην συνέχεια ακολούθησαν αρκετές ακόμα ταινίες, φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Πλέον είναι 57 ετών. Κατά την διάρκεια της διαδρομής του, η οποία μόνο εύκολη δεν ήταν, ο Jim Carrey έχει πει αρκετές σοφές φράσεις, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν μαθήματα για τους νεότερους. Το It’s Possible συγκέντρωσε 6 από αυτές.

1 | Η ζωή σου προσφέρει ευκαιρίες. Ή θα τις αρπάξεις ή θα φοβηθείς να τις αρπάξεις

2 | Είναι καλύτερο να ρισκάρεις μέχρι θανάτου, αντί να παραιτηθείς. Αν παραιτηθείς από τα όνειρα σου, τι μένει;

3 | Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι, και να κάνουν οτιδήποτε έχουν ονειρευτεί, για να δουν ότι αυτό δεν είναι το νόημα.

4 | Ξυπνάω μερικές φορές και πίνω τον καφέ μου κοιτάζοντας τον όμορφο κήπο μου πριν φύγω. Λέω στον εαυτό μου: «Θυμήσου πόσο ωραίο είναι αυτό. Γιατί μπορεί να το χάσεις».

5 | Ο φόβος θα είναι ένας «παίχτης» στην ζωή σου. Αλλά πρέπει να αποφασίσεις πόσο μεγάλος

6 | Αν έχεις ένα ταλέντο, προστάτεψε το

7 | Η αυθεντικότητα είναι πολύ σημαντική

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =