αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ δωρεάν εφαρμογή που σε βοηθά να οργανώσεις τις διακοπές με την παρέα σου

Η δωρεάν εφαρμογή που σε βοηθά να οργανώσεις τις διακοπές με την παρέα σου

Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές, τότε η εφαρμογή Wanderlog ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι μια εφαρμογή για να οργανώσεις πιο εύκολα όλα όσα περιλαμβάνει ένα ταξίδι.

Όπως εξηγεί το Dwrean.net, είναι μία πολύ απλή στη χρήση εφαρμογή με πολλές όμως δυνατότητες! Αρχικά επιλέγουμε τις ημερομηνίες και τον προορισμό μας και έπειτα μας εμφανίζονται πτήσεις και ξενοδοχεία προς αυτόν τον προορισμό. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο, μπορούμε να σχεδιάσουμε στον χάρτη τη διαδρομή μας, προσθέτοντας στάσεις οπουδήποτε επιθυμούμε. Αφού γίνουν τα παραπάνω μπορούμε να προσθέσουμε τοποθεσίες (αξιοθέατα, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα κ.α.) τα οποία θέλουμε να επισκεφθούμε, μαζί με τον χρόνο επίσκεψης. Έτσι ο χάρτης μας θα ενημερωθεί με όλα τα σημεία, αλλά και θα έχουμε ένα πρόγραμμα για το ταξίδι μας.

Οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ, αφού σε κάθε ταξίδι μπορούμε να καλέσουμε και άλλα άτομα, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στο πλάνο. Ο καθένας μπορεί να προσθέτει σημεία στον χάρτη αλλά και σημειώσεις σε κάθε τοποθεσία. Τα δεδομένα συγχρονίζονται αυτόματα ανάμεσα σε όλες τις συσκευές, ενώ μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά και όταν είμαστε εκτός σύνδεσης, δυνατότητα ιδιαίτερα χρήσιμη σε ένα ταξίδι!

Πρόκειται για μία εφαρμογή που διατίθεται εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, είτε σε συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS, είτε μέσω της ιστοσελίδας της, ως web εφαρμογή.

Download (Android)
Download (iOS)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + three =