αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η ευτυχία είναι εξαιρετικά ήσυχη…»: Το νέο post του Gary Vaynerchuk που έγινε viral

«Η ευτυχία είναι εξαιρετικά ήσυχη…»: Το νέο post του Gary Vaynerchuk που έγινε viral

Ένα νέο post με νόημα, έκανε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk. Τι έγραψε σε νέα του ανάρτηση στο Facebook: «Η ευτυχία είναι εξαιρετικά ήσυχη, και η αρνητικότητα κάνει πολύ θόρυβο. Μην αφήνετε αυτό να σας μπερδέψει, σχετικά με το πόσο καλά είναι τα πράγματα».

Το post του Vaynerchuk έγινε αμέσως viral, με πάνω από 3,6 χιλ. likes.

Happiness is remarkably quiet, and negativity is extremely loud – don’t let that confuse you of how great things really are!

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Montag, 2. September 2019

Αυτό που θα σε κάνει χαρούμενο όταν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου

Τον δικό του ορισμό της ευτυχίας, έχει δώσει και ο διάσημος επενδυτής, Warren Buffett. Στην αυτοβιογραφία του Warren Buffett «The Snowball: Warren Buffett and the Business of Life», η συγγραφέας Alice Schroeder γυρνά τον χρόνο πίσω. Και παραθέτει το τι έλεγε ο διάσημος επενδυτής σε ομιλία του στο University of Georgia. Τότε οι φοιτητές τον είχαν ρωτήσει για τον ορισμό της επιτυχίας.

Σύμφωνα με το Buffett, όταν πλησιάζεις στο τέλος της ζωής σου, το μοναδικό μέτρο επιτυχίας θα είναι το πόσοι άνθρωποι σε αγαπούν. «Γνωρίζω ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα και κάνουν πολυτελή δείπνα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς στον κόσμο δεν τους αγαπά», τονίζει.

«Αν φτάσετε στην ηλικία μου στη ζωή και κανείς δεν σε συμπαθεί, δεν με νοιάζει πόσο μεγάλο είναι ο τραπεζικός σας λογαριασμός, η ζωή σας είναι μια καταστροφή», σημειώνει ο Buffett.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, το πρόβλημα με την αγάπη είναι ότι δεν… αγοράζεται ούτε πωλείται. Δεν μπορείς να δώσεις μερικά χρήματα και να αγοράσεις αγάπη. Μόνο αν είσαι σωστός κατά την διάρκεια της ζωής σου και δίνεις αγάπη, είναι πιθανό να λάβεις και εσύ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − two =