αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία από τη Silicon Valley, που θέλει να «χτυπήσει» την ΙΚΕΑ. Και έχει το δικό της «μυστικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εταιρία από τη Silicon Valley, που θέλει να «χτυπήσει» την ΙΚΕΑ. Και έχει το δικό της «μυστικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσύ θα έφτιαχνες μια εταιρία, για να αντιμετωπίσεις έναν «γίγαντα»; Πολλοί άνθρωποι δειλιάζουν, μπροστά σε ένα τέτοιο σενάριο. Δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τους ιδρυτές της Campaign. Πρόκειται για μια εταιρία με έδρα στη Silicon Valley. Η οποία πουλά συναρμολογούμενα έπιπλα. Ναι, θέλει να «χτυπήσει» την IKEA.

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει εδώ βέβαια, είναι το πως μια νέα εταιρία, μπορεί να ανταγωνιστή έναν τόσο μεγάλο «παίχτη». Η Campaign έχει το δικό της «μυστικό». Τα έπιπλα της δεν χρειάζονται εργαλεία για να στηθούν. Αυτή τη στιγμή, η εταιρία πουλά μόνο 3 προϊόντα: Ένας μονοθέσιο καναπέ, έναν διθέσιο και έναν τριθέσιο.

Κι όμως, τα έπιπλα αυτά, χρειάζονται μόλις 15-20 λεπτά για να συναρμολογηθούν. Φτάνουν στο σπίτι σου μέσα σε 5-7 ημέρες και στη συνέχεια μπορείς να τα στήσεις μόνος σου, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς εργαλεία. Γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι αν καταφέρει η εταιρία να πετύχει κάτι τέτοιο και σε άλλα έπιπλά, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 16 =