αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία από την Κόρινθο που έκλεισε σούπερ deal στην Χιλή

Η εταιρία από την Κόρινθο που έκλεισε σούπερ deal στην Χιλή

Έργο για τη Χιλή ανέλαβε ελληνική εταιρεία, και συγκεκριμένα η Σωληνουργεία Κορίνθου της οποίας η θυγατρική Cenergy Holdings υπέγραψε σύμβαση με την Anglo American Sur SA για την κατασκευή και την προμήθεια σωλήνων χάλυβα.

Όπως αναφέρει το Dikaiologitika.gr, το έργο αφορά στην αντικατάσταση του αγωγού Los Bronces. Η ελληνική εταιρεία υπέγραψε συμβόλαιο για τον αγωγό μεταφοράς μεταλλουργικών συμπυκνωμάτων με νερό (slurry), συνολικού μήκους 35 χιλιομέτρων, στη Χιλή. Το συμβόλαιο αφορά στην προμήθεια σωλήνων χάλυβα (LSAW) διαμέτρου 24 ιντσών, πάχους τοιχώματος έως 31,75 χιλιοστά και εξωτερική αντιδιαβρωτική επένδυση τριών στρώσεων πολυαιθυλενίου (3LPE). Η κατασκευή και επένδυση της συνολικής ποσότητας των 13.700 τόνων, θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020 στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργείας Κορίνθου στην Ελλάδα.

Ο αγωγός βρίσκεται στις ‘Ανδεις, σε μέσο υψόμετρο 3.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και οι διαστασιολογικές του ανοχές είναι εξαιρετικά αυστηρές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή ροή του αγωγού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 18 =