αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εξαγορά που ετοιμάζει η Σαράντης στην Ουγγαρία

Η εξαγορά που ετοιμάζει η Σαράντης στην Ουγγαρία

Τη θέση του στις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης ενισχύει περαιτέρω ο όμιλος Σαράντη που τελεί εν αναμονή της έγκρισης του deal για την απόκτηση της πολωνικής Stella Pack ενώ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μια ακόμη εξαγορά στην Ουγγαρία όπως αναφέρει το Euro2day.gr.

Έχοντας αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά από τη Ρωσία διατηρώντας τη μονάδα της Ουκρανίας ενισχύει με στοχευμένες κινήσεις τη θέση του στις αγορές της περιοχής σε προϊόντα οικιακής φροντίδας και προσωπικής περιποίησης, που αποτελούν τον πυρήνα της δραστηριότητάς του. Ειδικότερα στην Ουγγαρία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιδιώκεται επένδυση σε brand καλλυντικών.

Στον βαθμό που θα επιτευχθεί συμφωνία ο όμιλος θα ενισχύσει την θέση του μέσω της τοπικής θυγατρικής, Sarantis Hungary, με δραστηριότητα από το 2006, η οποία εισφέρει σήμερα περίπου 2,3% του κύκλου εργασιών του ομίλου. Έχει στο ιστορικό της δύο εξαγορές στην κατηγορία προϊόντων για τη φροντίδα του σπιτιού, της Trade 90 το 2008 και της Domet το 2011. Διανέμει στην Ουγγαρία ιδιόκτητα brands προσωπικής φροντίδας και οικιακής χρήσης καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που παράγονται σε εγκαταστάσεις του ομίλου για λογαριασμό ουγγρικών λιανεμπορικών επιχειρήσεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − nine =