αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε προσλήψεις εξωτερικών συνεργατών. Για 7 μήνες, με συνολική αμοιβή 2.643 ευρώ

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε προσλήψεις εξωτερικών συνεργατών. Για 7 μήνες, με συνολική αμοιβή 2.643 ευρώ

Ενισχύεται η η Ελληνική Στατιστική Αρχή με 1040 νέους υπαλλήλους σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στον Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σήμερα 2 Σεπτεμβρίου.

Οι χίλιοι σαράντα (1.040) Ιδιώτες Συνεργάτες [Εξωτερικοί Συνεργάτες – Ερευνητές (ΕΣΕ)] που θα απασχοληθούν στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα είναι φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 ετών.

Τα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα θα απασχοληθούν για την χρονική περίοδο από 1 Σεπτεμβρίου 2019 έως 30 Απριλίου 2020, όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr.

Η συνολική προσφερόμενη αμοιβή για όλη την εργασία θα είναι 2.643 ευρώ.

Το έργο που θα ανατεθεί στους Ιδιώτες Συνεργάτες [Εξωτερικούς Συνεργάτες – Ερευνητές (ΕΣΕ)] θα περιλαμβάνει τα εξής:

Τη συλλογή στοιχείων στατιστικών ερευνών (δειγματοληπτικών και απογραφικών). Ειδικότερα, το έργο του ΕΣΕ περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή και συμπλήρωση στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια. Επειδή για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων απαιτούνται πολλαπλές μετακινήσεις των ΕΣΕ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς και προσωπικές συνεντεύξεις με τους υπευθύνους αυτών, οι ΕΣΕ πρέπει να είναι υγιείς και να έχουν καλή φυσική κατάσταση και γνώση της ελληνικής γλώσσας, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες των ερευνών.

Η ειδικότητα των ανωτέρω Ιδιωτών Συνεργατών [Εξωτερικών Συνεργατών – Ερευνητών (ΕΣΕ)] είναι αυτή του ερευνητή (συμπλήρωση ερωτηματολογίων στατιστικών ερευνών). IV. Το έργο εκτελείται εκτός της έδρας της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και των εδρών των Περιφερειακών Υπηρεσιών Στατιστικής (ΠΥΣ), χωρίς συγκεκριμένο ωράριο εργασίας.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δείγματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων από όλη την ελληνική επικράτεια, τα οποία επιλέγονται από τη Διεύθυνση Μεθοδολογίας, Διαχείρισης Ποιότητας και Διεθνών Σχέσεων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Το έργο που θα ανατεθεί στους ανωτέρω Ιδιώτες Συνεργάτες [Εξωτερικούς Συνεργάτες – Ερευνητές (ΕΣΕ)] θα έχει διάρκεια μέχρι και οκτώ μηνών, από 1 Σεπτεμβρίου 2019 έως 30 Απριλίου 2020.

Το συνολικό ποσό της κατ’ αποκοπήν αμοιβής των χιλίων σαράντα (1.040) Ιδιωτών Συνεργατών [Εξωτερικών Συνεργατών – Ερευνητών (ΕΣΕ)] προκύπτει από τον αριθμό των πλήρως και ορθώς συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που θα παραδώσουν για τις έρευνες που θα τους ανατεθούν.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =