αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ελληνική startup Novoville κάνει tech προσλήψεις- Δες τις ειδικότητες

Η ελληνική startup Novoville κάνει tech προσλήψεις- Δες τις ειδικότητες

Οι startups έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι, και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας- στον βαθμό που μπορούν. Τώρα είναι η σειρά της ελληνικής Novoville, η οποία άνοιξε νέες θέσεις εργασίας.

Το novoville είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που ενώνει τους Δημότες με τις Δημοτικές Υπηρεσίες και τις πόλεις που ζουν. Μέσα από μια δωρεάν εφαρμογή (app) για κινητά τηλέφωνα οι Δημότες μπορούν να αναφέρουν προβλήματα καθημερινότητας και να ενημερώνονται αυτόματα για το στάδιο επίλυσης τους, να μαθαίνουν για σημαντικά γεγονότα και νέα της πόλης τους, να εκφράζουν την άποψη τους για σημαντικά θέματα και να έχουν πρόσβαση σε άλλες διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Η εταιρία άνοιξε δύο θέσεις εργασίας. Αναζητά Junior ios dev και Backend dev. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους, μέσα από την παρακάτω ανάρτηση που έκανε η startup στο Facebook.

Novoville team is growing! Check out our current open positions for our branch office in Athens:Junior ios dev: http://bit.ly/2Htn6NYBackend dev: http://bit.ly/2qZMZdt

Gepostet von Novoville am Donnerstag, 26. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =