αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΗ ελληνική startup που θέλει να κάνει τις παραγγελιοληψίες πιο εύκολες

Η ελληνική startup που θέλει να κάνει τις παραγγελιοληψίες πιο εύκολες

Μεγάλωσε ανάμεσα σε 3 χώρες μέχρι τα 18 της, εργάστηκε ως δημοσιογράφος και τώρα έχει ξεκινήσει την δική της startup. Για να καλύψει ένα κενό στην αγορά, όπως λέει η Μαργαρίτα Δόμπα. Η ίδια είναι συνιδρύτρια της SpotlightPOS. Μιας σουίτας συνδρομητικών υπηρεσιών παραγγελιοληψίας και cloud διαχείρισης για all day café bar, club, beach και άλλων καταστημάτων ή events. Η Μαργαρίτα Δόμπα μιλά στο It’s Possible για το project που έχει δημιουργήσει, αλλά και όλο το story της μέχρι εδώ.

Με τι ασχολούσασταν μέχρι σήμερα και πως προέκυψε η ιδέα για το project σας;

Έχω μεγαλώσει στην Γερμανία, την Ελλάδα και την Αμερική μέχρι τα 18 μου και οι σπουδές μου είναι Πολιτικές Επιστήμες κ Ιστορία, με masters σε διεθνείς και ευρωπαϊκές οικονομικές σπουδές, καθώς επίσης είμαι απόφοιτος του εργαστηρίου επαγγελματικής δημοσιογραφίας. Πριν την Spotlight υπήρξα δημοσιογράφος διεθνούς ρεπορτάζ, αρχισυντάκτρια σε έντυπο, έκανα δημόσιες σχέσεις, πολιτική επικοινωνία και την τελευταία δεκαετία μετέχω στη διαχείριση επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η Spotlight υλοποιήθηκε ως απάντηση στην πραγματική ανάγκη και το κενό της αγοράς, στα πλαίσια παροχής μιας διευρυμένης και ολοκληρωμένης πλατφόρμας, λειτουργίας και διαχείρισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης, μέσα από την προσωπική εμπειρία αμφότερων συνιδρυτών.

Με απλά λόγια, τι ακριβώς κάνει αυτό που έχετε δημιουργήσει;

Η SpotlightPOS παρέχει μία από τις πλέον ολοκληρωμένες σουίτες συνδρομητικών υπηρεσιών παραγγελιοληψίας και cloud διαχείρισης για all day café bar, club, beach bar, boutique hotel, φεστιβάλ, συναυλίες, πολυχώρους, κτλ., με ανέπαφες συναλλαγές και δικό της consumer lifestyle wallet.

Μιας και στηρίζεστε κυρίως στην τεχνολογία του Cloud, κάποιος ρωτήσει: Τι γίνεται στο κομμάτι της ασφάλειας; Γιατί είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ακούμε για όλο και περισσότερες υποθέσεις με διαρροές δεδομένων κλπ

Το cloud από μεγάλους providers όπως η Google την οποία χρησιμοποιούμε, είναι αποδεδειγμένα πιο ασφαλές από οποιαδήποτε μη cloud λύση.

Ποια είναι η ανταπόκριση που βλέπετε μέχρι τώρα από τα καταστήματα;

Η εξοικείωση και υιοθέτηση των υπηρεσιών της SpotlightPOS και του Spotfolio App, υπήρξε άμεση και πράγματι οι συνδρομητές της εταιρείας, καθώς και όλοι οι τελικοί χρήστες των υπηρεσιών μας, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας στην αγορά.

Εσείς αυτή τη στιγμή εργάζεστε full-time στο project σας; Πως διαμορφώνεται η καθημερινότητα σας και τελικά τι ελεύθερος χρόνος μένει;

Από την πρώτη στιγμή εργάζομαι full time στην SpotlightPOS και η καθημερινότητα και ο ελεύθερος χρόνος διαμορφώνονται αντίστοιχα. Όταν έχεις εταιρεία τεχνολογίας, δεν αποσυνδέεσαι στην πραγματικότητα ποτέ. Όμως, σε όλα βρίσκεις ισορροπία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =