αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ελληνική startup που έφτασε ως την Silicon Valley, κάνει προσλήψεις- Που να στείλεις βιογραφικό

Η ελληνική startup που έφτασε ως την Silicon Valley, κάνει προσλήψεις- Που να στείλεις βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει η Centaur Analytics. Πρόκειται για μια startup που ξεκίνησε από τον Βόλο και τώρα έχει γραφεία ακόμα και στην Silicon Valley.

Η συγκεκριμένη startup θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στον αγροτικό τομέα, και να περιορίσει τις ετήσιες απώλειες της συγκομιδής από το χωράφι, στο ράφι.

Συγκεκριμένα, η Centaur Analytics έχει αναπτύξει μια λύση παρακολούθησης με ασύρματους σένσορες της παραγωγής μετά την συγκομιδή, όταν αυτή βρίσκεται σε φάση αποθήκευσης, έτσι ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα μέχρι να φύγει για επεξεργασία ή πώληση. Με τη χρήση data analytics οι επαγγελματίες, από τον αγρότη μέχρι τους παραγωγούς τροφίμων και τις εταιρίες logistics, μπορούν να προβλέψουν τη φθορά μήνες πριν συμβεί και να αποτρέψει τη επιμόλυνση με τη χρήση της ιδανικής δοσολογίας χημικών απεντόμωσης ή τη λήψη άλλων μέτρων.

Η Centaur είναι μια Αμερικανική εταιρία, με γραφεία σε Βόλο, Αθήνα, Τέξας και Καλιφόρνια. Το product development γίνεται στο Βόλο, η κατασκευή σε εργοστάσια στο εξωτερικό, ενώ στη χώρα μας ολοκληρώνεται η συναρμολόγηση και γίνονται οι δοκιμές πριν τις εξαγωγές. Αυτή τη στιγμή οι αισθητήρες τους φεύγουν σε 15 χώρες σε 5 ηπείρους.

Η εταιρία έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε μια και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 7 =