αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική FlexCar «σήκωσε» 50 εκατ. ευρώ

Η Ελληνική FlexCar «σήκωσε» 50 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία FlexCar ανακοίνωσε την επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ από διεθνή και Ελληνικά Venture Capital Funds και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

H FlexCar, η οποία ιδρύθηκε το 2018 στην Ελλάδα, έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες Έλληνες και Κύπριους καταναλωτές. Με την FlexCar, μπορεί ο κάθε καταναλωτής (ιδιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, εταιρεία) να απολαύσει την απόλυτη ευελιξία και εξυπηρέτηση σε σχέση με το αυτοκίνητό του. Με την FlexCar μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόσουν χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, καταβάλλοντας μια ελάχιστη προκαταβολή η οποία μπορεί να σου επιστραφεί και να το κρατήσεις για όσο καιρό θες – χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις. Επιπλέον η FlexCar σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις εντελώς δωρεάν κάθε δύο χρόνια αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες σου και φυσικά το προνόμιο να μπορείς να αγοράσεις το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά μόνο με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα το οποίο σου καλύπτει τα πάντα εκτός από το καύσιμο (τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια, σέρβις, επισκευές, ελαστικά και ό,τι έχει να κάνει με τη φροντίδα του αυτοκινήτου σου).

Στη χρηματοδότηση συμμετείχαν funds όπως οι VentureFriends, η Seaya Ventures, το Uni.Fund, η Frontline Ventures κ.α.

Η FlexCar έχει πραγματοποιήσει ήδη άμεσες επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ελληνική οικονομία. Τα “φρέσκα” 50 εκατομμύρια ευρώ σε κεφάλαια τα οποία συγκέντρωσε η εταιρεία θα επενδυθούν εξ ολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος της FlexCar είναι να επενδύσει δυναμικά το επόμενο διάστημα σε ανθρώπινο ταλέντο – σε ταλαντούχους Έλληνες πτυχιούχους που μοιράζονται κυρίως κοινές αρχές και αξίες με την εταιρεία, επιθυμούν να είναι δυναμικά μέλη μιας δραστήριας και χαρούμενης ομάδας και εξειδικεύονται σε τομείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονομικά ή απλά λατρεύουν τα αυτοκίνητα και έχουν διάθεση να μάθουν και να εξελιχθούν. Ήδη μέχρι το τέλος του 2021 η εταιρεία θα απασχολεί περισσότερα από 100 στελέχη σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει επιπλέον 200 προσλήψεις μέσα στο 2022.

Στα άμεσα πλάνα της Ελληνικής εταιρείας είναι η δημιουργία του διεθνούς FlexCar hub στην Ελλάδα, το οποίο θα απαρτίζεται από νέους πτυχιούχους Έλληνες οι οποίοι θα υποστηρίζουν την εκτός συνόρων ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 2 =