αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική finloup ξεκίνησε υπηρεσία leasing ηλεκτρονικών συσκευών- Πως μπορείς να ενοικιάσεις laptop, smartphone κ.α.

Η ελληνική finloup ξεκίνησε υπηρεσία leasing ηλεκτρονικών συσκευών- Πως μπορείς να ενοικιάσεις laptop, smartphone κ.α.

Η ελληνική fintech startup finloup προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να νοικιάσουν smartphone, laptop, tablet, gaming κονσόλες και άλλες συσκευές με ευέλικτο πρόγραμμα leasing. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αφού έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει ή να αναβαθμίσει το προϊόν του όποτε θέλει, χωρίς κλειστούς όρους και ρήτρες.

Επιπλέον, η finloup παρέχει τη δυνατότητα να κάνει κάποιος δική του τη συσκευή που νοικιάζει, σε λιγότερο από 2 χρόνια, αλλά και να την απολαμβάνει ξέγνοιαστα, με το πρόγραμμα f-insurance, το οποίο καλύπτει την πρώτη επισκευή σε περίπτωση ζημιάς.

Η διαδικασία:

1. Επιλέγεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει.
2. Περνάς τη διαδικασία αξιολόγησης με σύνδεση στο e-banking σου. Η finloup εξετάζει τα τραπεζικά σου δεδομένα μέσω του ασφαλούς συστήματος του openbanking για να εγκρίνει το αίτημά σου.
3. Ολοκληρώνεις την πρώτη πληρωμή, η οποία περιλαμβάνει το πρώτο μηνιαίο μίσθωμα και μία επιστρέψιμη εγγύηση (ίση με 2 μισθώματα), για να ξεκινήσεις το leasing σου.
4. Παραλαμβάνεις τη συσκευή σου σε συνεργαζόμενο κατάστημα της επιλογής σου ή στο σπίτι σου.

Και αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις εταιρεία, η finloup σου προσφέρει εξατομικευμένες προσφορές για leasing τεχνολογικού εξοπλισμού για την επιχείρησή σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − ten =