αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ελληνική Air Mediterranean ξεκινά πάλι τις πτήσεις της- Το μήνυμα που στάλθηκε προς τους πελάτες της

Η ελληνική Air Mediterranean ξεκινά πάλι τις πτήσεις της- Το μήνυμα που στάλθηκε προς τους πελάτες της

Το μήνυμα ήρθε χθες προς τους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας, Air Mediterranean, η οποία, με έδρα την Ελλάδα και βάση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ξεκίνησε το πτητικό της έργο μόλις το Νοέμβριο του 2017, για να το… διακόψει απότομα τον Ιανουάριο του 2018 λόγω, όπως λέγεται στην αγορά, ασυμφωνίας των μετόχων.

Κι ενώ όλο αυτό το διάστημα οι εκπρόσωποι της διοίκησης τηρούσαν σιγήν ιχθύος, δηλώνοντας ανεπισήμως ότι η Air Mediterranean «βρίσκεται σε φάση αναδιάρθρωσης εν όψει και της θερινής σεζόν», τώρα η εταιρεία δηλώνει ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει εκ νέου τις πτήσεις.

Οπως αναφέρει, επίσημα πλέον η αεροπορική, η οποία ξεκίνησε ως μία λιβανό-κουβεϊτιανή επένδυση με πρωτοβουλία της οικογένειας Χάλακ- ο επιχειρηματίας Τζορτζ Χάλακ είχε συνδέσει το όνομα του με τον Ανδρέα Παπανδρέου- προχώρησε σε νέα χρηματοδότηση για την αναδιοργάνωση της.

Ο στόλος (τρία αεροσκάφη) της Air Mediterranean θα επιχειρεί ως ναυλωμένες πτήσεις με δύο αεροπλάνα στο Ηράκλειο Κρήτης και ένα τρίτο στη Λάρνακα της Κύπρου.

Θα ξεκινήσουν επίσης τακτικές πτήσεις το καλοκαίρι του 2018 με επιπλέον δύο αεροσκάφη που θα ενταχθούν στο στόλο της Air Mediterranean. Το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα».

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =