αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΗ Ελληνική πλατφόρμα που σε βοηθά να βρεις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και όχι μόνο

Η Ελληνική πλατφόρμα που σε βοηθά να βρεις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και όχι μόνο

Εσύ τι έκανες πριν το lockdown; Ο Γιάννης Μηλάτος και η Έλενα Γιώτη πάντως ξεκίναγαν την δική τους πλατφόρμα. Μόλις λίγες ημέρες πριν κλείσουν όλα. Κάπως έτσι γεννήθηκε το TicketSeller. Μια πλατφόρμα μέσα από την οποία κάποιος μπορεί να βρει οικονομικά αεροπορικά σε όλο τον κόσμο, να κλείσει τη διαμονή του σε ξενοδοχεία και πολυτελή διαμερίσματα στις πιο οικονομικές τιμές στην αγορά και παράλληλα να βρει δραστηριότητες, μεταφορές και ενοικίαση αυτοκινήτου για τον προορισμό του.

Οι δύο ιδρυτές μιλούν στο It’s Possible για το ιδιαίτερο ξεκίνημα τους, περιγράφουν τους προορισμούς που επιλέγουν οι ταξιδιώτες στην εποχή του Covid-19, ενώ δίνουν και τα δικά τους tips για να κάνεις οικονομικά ταξίδια.

Το τελικό project σας προέκυψε μόλις μερικές ημέρες πριν το lockdown στην Ελλάδα. Πως αντιμετωπίσατε αυτή την δύσκολη συγκυρία και ποιες ήταν οι σκέψεις σας τότε;

Πράγματι μερικές ημέρες πριν το lockdown βγήκε live η πλατφόρμα με στόχο να μας γνωρίσει ο κόσμος, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να κάνουμε την οργάνωση του ταξιδιού πιο εύκολη υπόθεση.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δε περιμέναμε  ότι θα  πάρει αυτή την εξέλιξη παγκοσμίως και τις πρώτες ημέρες δε βλέπαμε τον τρόπο πως θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε με τα νέα δεδομένα και τον υπάρχοντα ανταγωνισμό αλλά  στις επόμενες ημέρες αποφασίσαμε πως την πρωτόγνωρη κρίση του Covid_19 θα την εκμεταλλευτούμε και θα την μετατρέψουμε σε ευκαιρία για το ΤιcketSeller παρέχοντας υπηρεσίες σχετιζόμενες με τον Covid_19.

Με απλά λόγια τι κάνει η πλατφόρμα σας;

Προς το παρόν, η πλατφόρμα του TicketSeller δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να κάνει αναζήτηση και κράτηση σε οικονομικά αεροπορικά σε όλο τον κόσμο, να κλείσει τη διαμονή του σε ξενοδοχεία και πολυτελή διαμερίσματα στις πιο οικονομικές τιμές στην αγορά και παράλληλα να βρει δραστηριότητες, μεταφορές και ενοικίαση αυτοκινήτου για τον προορισμό του τις ημέρες που θα είναι εκεί με σκοπό να οργανώσει το ταξίδι του με βάση τα δικά του (και της παρέας του) ενδιαφέροντα και budget.

Επίσης, προς το παρόν οι ταξιδιώτες από τη Μεγάλη  Βρετανία μπορούν να κάνουν το τεστ του Κορωναίου σε συνεργασία με μεγάλη κλινική στο Λονδίνο, το Medical Diagnosis σε προνομιακή τιμή κλείνοντας εισιτήρια και διαμονή μέσα από την πλατφόρμα μας και πολύ σύντομα ανάλογη υπηρεσία θα υπάρχει και για τους ταξιδιώτες στην Ελλάδα.

Στο ευρύτερο πεδίο της οργάνωσης ταξιδιών υπάρχει πάντως έντονος ανταγωνισμός. Πως μπορεί μια νέα πλατφόρμα να αντέξει απέναντι σε αυτόν τον ανταγωνισμό;

Στον κλάδο του τουρισμού όντως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος αλλά το TicketSeller ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε με καινοτόμες υπηρεσίες και συνεργασίες που μας επιτρέπουν να κρατάμε χαμηλές τιμές και να δίνουμε παραπάνω επιλογές στους ταξιδιώτες.

Οποιοσδήποτε μπορεί να οργανώσει το ταξίδι του χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τη πληροφορία από έναν πράκτορα για ένα συγκεκριμένο πακέτο. Οι ταξιδιώτες μπορούν να χτίσουν το δικό τους μοναδικό ταξιδιωτικό πακέτο μόνοι τους από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους ή ακόμα  και να συμπληρώσουν κάποια υπηρεσία όταν είναι ήδη στο προορισμό τους χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες μόνο με 4 απλά βήματα.

Με βάση τα στοιχεία που βλέπετε, πως διαμορφώνονται τα ταξίδια των ανθρώπων αυτή την στιγμή και ποιους προορισμούς προτιμούν στην εποχή του Covid-19;

Ο κόσμος έχει αλλάξει δραματικά από τα τέλη Φεβρουαρίου με τη κυριολεκτική σημασία του όρου. Πλέον αναζητά μέρη οπού μπορεί να ταξιδέψει οδικώς και μέρη απομονωμένα όπως μικρά χωριά στη Μάνη και στην Εύβοια αποφεύγοντας πολυσύχναστους προορισμούς και αναζητώντας εναλλακτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε μέρη ανέγγιχτα από τον μέχρι πρόσφατα τρόπο ζωής.

Ποια είναι τα tips που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος για να κάνει οικονομικά ταξίδια;

Αυτό που προτείνουμε εμείς στους πελάτες μας είναι κάτι που ακολουθείτε στο εξωτερικό χρόνια. Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά αφού και οι τιμές είναι πιο οικονομικές και υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε διαμονή, δραστηριότητες και αυτοκίνητα. Με τη πλατφόρμα του TicketSeller υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάποιος τη κράτηση τώρα και να πληρώσει αργότερα ακόμα και μερικές μέρες πριν το ταξίδι του και φυσικά να τροποποιήσει το ταξίδι του οποιαδήποτε στιγμή.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι να μας ακολουθήσει στο blog και στα social media όπου μέσα από αυτά θα μαθαίνει πρώτος προσφορές, ταξιδιωτικά tips για οικονομικές διακοπές και μοναδικές δραστηριότητες για τους προορισμούς που έχει επιλέξει.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά την πλατφόρμα σας;

Το επόμενο βήμα μας είναι να εισέλθουμε στον ιατρικό τουρισμό και αυτό θα γίνει με συνεργασία με μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών και θεραπειών όπου με τη βοήθεια του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς και του προγράμματος ΘΕΑ του ΕΒΕΑ ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες συζητήσεις και συνεργασίες. Πολύ σύντομα θα έχουμε στην πλατφόρμα μας καινούριες υπηρεσίες στον ιατρικό τουρισμό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + three =