αρχικηVIRALΗ ελληνική πατέντα που έγινε τώρα viral στο TikTok παγκοσμίως

Η ελληνική πατέντα που έγινε τώρα viral στο TikTok παγκοσμίως

«How to Make a Freddo Cappuccino, the Latest Drink to Take Over TikTok». Έτσι ξεκινά το άρθρο του αμερικανικού purewow.com. Ναι, το… ελληνικό Freddo Cappuccino έγινε viral στη δημοφιλή πλατφόρμα.

«Το freddo είναι ένα Ελληνικό ρόφημα, το οποίο πίνεται εδώ και δεκαετίες. Είναι παγωμένος καφές, που φτιάχνεται από φρέσκο εσπρέσο και χτυπημένο γάλα και συνδυάζει την δροσιά του κρύου καφέ με την γερή γεύση του διπλού εσπρέσο. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο καφές σερβίρεται παγωμένος, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι σχετικά ζεστή και ηλιόλουστη όλο τον χρόνο», σημειώνεται στο ίδιο άρθρο.

Ενώ λίγο πιο κάτω διαβάζουμε: «Ο εσπρέσο εμφανίστηκε στην Ελληνική σκηνή του καφέ στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ο φραπέ, που υπήρχε στην Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του ’50, είχε πλέον επικρατήσει σε όλη την χώρα. Ο φρέντο είναι ουσιαστικά το ίδιο ρόφημα, με τη διαφορά ότι φτιάχνεται με εσπρέσο αντί για στιγμιαίο καφέ. Μπορεί να μην βρείτε φρέντο καπουτσίνο ή φρέντο εσπρέσο στα Starbucks, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έμπνευση για τους παγωμένους καφέδες της αλυσίδας, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, ήταν ο φρέντο καπουτσίνο».

Αμέσως μετά μάλιστα το αμερικανικό website παραθέτει και οδηγίες, για όσους θέλουν να φτιάξουν freddo μόνοι τους.

Ο εν λόγω καφές έγινε viral τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok, χάρη στην συνταγή της Carolina Gelen.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =