αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική ναυτιλιακή που βγάζει 32.000 δολάρια τη μέρα από τη ναύλωση του πλοίου Phoenix Beacon

Η Ελληνική ναυτιλιακή που βγάζει 32.000 δολάρια τη μέρα από τη ναύλωση του πλοίου Phoenix Beacon

Η Performance Shipping του Ανδρέα Μιχαλόπουλου και της Αλίκης Παληού εξασφάλισε μακροχρόνια ναύλωση για το δεξαμενόπλοιο Phoenix Beacon σε μια νέα και βελτιωμένη συμφωνία με την εταιρεία ST Shipping and Transport της Glencore με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Όπως αναφέρει το Capital.gr, o ναύλος που συμφωνήθηκε ανέρχεται σε 32.000 δολάρια την ημέρα για περίοδο είκοσι τεσσάρων (24) μηνών +/- 45 ημερών με επιλογή του ναυλωτή και θα ξεκινήσει μετά την παράδοση του πλοίου στην εταιρεία τον Δεκέμβριο.

Στα τέλη Οκτωβρίου, η εταιρεία  επίσης έκανε διορθωτικές κινήσεις για το συμβόλαιο του δεξαμενόπλοιου P Yanbu που κατασκευάστηκε το 2011 στο ναυτιλιακό σκέλος της Glencore για δύο χρόνια στα 30.000 δολάρια την ημέρα.

Η Performance Shipping, σύμφωνα και με τις τελευταίες τροποποιήσεις, έχει τέσσερα aframaxes βάσει συμβάσεων χρονοναύλωσης με σταθερά έσοδα τουλάχιστον 68 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ τα υπόλοιπα τρία πλοία δραστηριοποιούνται στην αγορά spot μέσω της συμμετοχής τους σε pools.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − five =