αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ μπύρα από την Πάρο, που έχει μόλις ένα χρόνο «ζωής» και μπήκε στις καλύτερες του κόσμου για το 2017

Η μπύρα από την Πάρο, που έχει μόλις ένα χρόνο «ζωής» και μπήκε στις καλύτερες του κόσμου για το 2017

Μία νέα μπύρα, που έχει παρουσία μόνο ενός έτους, και μόνο στην Πάρο κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που λαμβάνει ελληνική μπύρα στα βραβεία Great Taste.

Πρόκειται για την μπύρα 56 Isles Pilsner της Μικροζυθοποιίας Πάρου η οποία κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε συνολικά 12.366 προϊόντα που συμμετείχαν, όπως διαβάζουμε στο News247.gr.

Με 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς καθώς και πλήθος food editors η Great Taste Awards αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σημαντικό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για μικρές παραγωγές, καθώς και ειδικά προϊόντα μεγάλων εταιρειών διατροφής. Δεν είναι λίγες οι ελληνικές εταιρείες που με “διαβατήριο” μία διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφεραν να εισέλθουν σε αλυσίδες της διεθνούς αγοράς.

Οι κριτές της Great Taste δοκιμάζουν χωρίς να γνωρίζουν το προϊόν. Είτε πρόκειται για μπύρα, μπισκότα ή καφέ σε όλα τα προϊόντα αφαιρείται η συσκευασία πριν την γευσιγνωσία. Στην συνέχεια τα δοκιμάζουν και αποφασίζουν ποια προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν. Όπως προαναφέρθηκε συνολικά συμμετείχαν 12.366 υποψηφιότητες όμως ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με μία διάκριση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =