αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική εταιρία που φτιάχνει εργοστάσιο στην Αλγερία

Η ελληνική εταιρία που φτιάχνει εργοστάσιο στην Αλγερία

Ως την… Βόρεια Αφρική θα φτάσει η εταιρία λιπαντικών LPC, μέλους του Ομίλου Motor Oil. Θα κατασκευαστεί εργοστάσιο στην Αλγερία που θα παράγει 55.000 τόνους λιπαντικών και 5.000 τόνους γράσων, με προορισμό τόσο την τοπική αγορά όσο και αυτές των υπόλοιπων βορειοαφρικανικών χωρών.

Η εταιρία θα πραγματοποιήσει επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ, με στόχο τη δυναμική παρουσία στην αγορά λιπαντικών της Αλγερίας, αλλά και της Αφρικής, σε κοινοπραξία με την Naftal όπου η ελληνική εταιρεία θα συμμετέχει με 49%.

«Αποτελούμε έναν σημαντικό διεθνή παίκτη στην αγορά λιπαντικών και στόχος μας είναι σύντομα να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, επενδύουμε σε στρατηγικές συνεργασίες και νέες τεχνολογίες, με έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια και, πάντοτε, με επίκεντρο τον πελάτη», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της LPC, Δημήτρης Κονταξής, μιλώντας χθες στα ΜΜΕ.

Η LPC παράγει και εμπορεύεται σημαντικά brands λιπαντικών, όπως τα Cyclon (Flagship brand με παραγωγή, marketing και διεθνείς πωλήσεις) και τα Valvoline (αποτελώντας τον μοναδικό εισαγωγέα σε Ελλάδα και Βουλγαρία και εξουσιοδοτημένος, επίσημος παραγωγός λιπαντικών Valvoline.

Επίσης, στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της συμπεριλαμβάνονται τα λιπαντικά ναυτιλίας (ELF Total, Εξουσιοδοτημένος παραγωγός), καθώς και τα AVIN και NIPCO Lubricants (παραγωγή και διάθεση).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − nine =