αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική εταιρία που… κέρδισε την Tesla στις μπαταρίες, αναζητά προσωπικό

Η Ελληνική εταιρία που… κέρδισε την Tesla στις μπαταρίες, αναζητά προσωπικό

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει η Sunlight. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Sunlight αποτελεί σήμερα έναν παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά μπαταρίας για ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικής χρήσης και με ορμητήριο τα δύο εργοστάσιά της στην Ξάνθη και την Κομοτηνή καταφέρνει να ανταγωνίζεται και να πρωτοπορεί απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές της, στον κλάδο της βιομηχανικής μπαταρίας

Πριν μερικούς μήνες η Sunlight λανσάρισε την πρώτη έξυπνη μπαταρία λιθίου, που προορίζεται για το core business της, δηλαδή τα ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Πρόκειται για έναν κλάδο με ραγδαία ανάπτυξη, ο οποίος το 2008 αριθμούσε πωλήσεις 487 χιλιάδων οχημάτων, το 2018 διπλασιάστηκε στα 966 χιλιάδες οχήματα και το 2030 αναμένεται να φτάσει το 1,757 εκατ. οχήματα.

Μάλιστα η τεχνολογία των στοιχείων της ελληνικής μπαταρίας, υπερέχει σε επίπεδο ασφάλειας ακόμη και έναντι των στοιχείων της Tesla, τα οποία έχουν εμφανίσει προβλήματα με αναφλέξεις. Είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί κάτι στην μπαταρία της Sunlight αφού θα πρέπει προηγουμένως να ξεγελαστούν 17 επίπεδα ασφάλειας που αποτελούν δικλείδα.

Τώρα η εταιρία έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =