αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική εταιρία που βραβεύτηκε στα German Design Awards 2019, χωρίς να κάνει αίτηση συμμετοχής

Η ελληνική εταιρία που βραβεύτηκε στα German Design Awards 2019, χωρίς να κάνει αίτηση συμμετοχής

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η ελληνική εταιρία Blissprojects. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε στη διοργάνωση GERMAN DESIGN AWARDS 2019 με το βραβείο Excellent Communications Design – Packaging για το project ERA Wines.

Η Blissprojects είναι εταιρεία επικοινωνίας που ιδρύθηκε το 2003, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των σχετικών υπηρεσιών και το πελατολόγιό της αφορά σε Ελλάδα και διεθνείς αγορές όπως Κύπρος, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Ρουμανία, Σερβία, ΗΑΕ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία κ.α.

http://www.thetoc.gr/images/articles/6/article_199837/upl5c6fd85c93539.jpg

Τα German Design Awards είναι μια ετήσια διοργάνωση υπό την αιγίδα του German Design Council που θεσμοθετήθηκε το 1953 από τη Γερμανική Βουλή και θεωρείται από τα πλέον διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα για την προώθηση της οπτικής επικοινωνίας, του brand management και του design γενικότερα.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 46 μέλη προερχόμενα από 11 διαφορετικές χώρες, κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του design. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το project επιλέχθηκε από το German Design Council, χωρίς να έχει γίνει αίτηση συμμετοχής από την εταιρία. Τα μέλη του συμβουλίου, κατόπιν σχετικής έρευνας που πραγματοποιούν κάθε χρόνο, εντόπισαν το έργο online και το ξεχώρισαν ως κατάλληλο για συμμετοχή στη διοργάνωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =