αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική εταιρία που έδωσε μπόνους 600.000 ευρώ στους εργαζομένους της

Η ελληνική εταιρία που έδωσε μπόνους 600.000 ευρώ στους εργαζομένους της

Η ΜΕΒΓΑΛ έχει σε λίγες εβδομάδες τα 70α της «γενέθλια». Η εταιρία δείχνει να έχει αφήσει πίσω μια για πάντα τα προβλήματα του παρελθόντος, και αυτό που δείχνουν οι αριθμοί είναι ότι βρίσκεται σε συνεχή ανοδική τροχιά.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, στα πλαίσια του εορτασμού των εβδομηκοστών γενεθλίων της η ΜΕΒΓΑΛ έχει σχεδιάσει μία σειρά δράσεων προσφοράς, με πρώτη και εξέχουσα αυτή που αφορά τους ίδιους τους ανθρώπους της. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τη μέγιστη συμβολή τους στην ανάκαμψη και επαναφορά στην κερδοφορία διέθεσε το ποσόν των 600.000 ευρώ στους εργαζομένους της.

Σε μία σύντομη τελετή η Αντιπρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός», κ. Βασίλη Ζωγραφίδη, για την πρωτοβουλία της εταιρείας και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη και το ζήλο που έδειξαν να παραμείνει η ΜΕΒΓΑΛ όχι μόνο ζωντανή αλλά και υγιής.

Οπως είπε μιλώντας στους εργαζόμενους: «Η εταιρεία μας με μεγάλη χαρά σας κάνει αυτό το δώρο, πρώτα γιατί πραγματικά το αξίζετε, αλλά και γιατί ως Διοίκηση θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να ανταποδίδουμε στους εργαζόμενους τα αποτελέσματα που έρχονται μέσα από τη δική τους δουλειά, διατηρώντας μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και επωφελή για όλες τις πλευρές. Εύχομαι με την ίδια πίστη και την ίδια αγάπη να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =