αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ δωρεάν εφαρμογή που αφαιρεί το φόντο από τις φωτογραφίες σου

Η δωρεάν εφαρμογή που αφαιρεί το φόντο από τις φωτογραφίες σου

Το Photoroom είναι μία φανταστική εφαρμογή που μας βοηθάει να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας σε άλλο επίπεδο. Η πορεία του Photoroom ξεκίνησε από το iOS, όμως πρόσφατα έγινε διαθέσιμη η Android έκδοσή του. Κύρια λειτουργία του, είναι η αφαίρεση του background από φωτογραφίες μας. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα ανθρώπους, αντικείμενα και έπειτα τα απομονώνει από το φόντο της.

Όπως σημειώνει το dwrean.net, εκτός της λειτουργίας αφαίρεσης φόντου, το Photoroom μπορεί να βελτιώσει τον φωτισμό σε μία φωτογραφία ή ακόμη και να προσθέσουμε αυτοκόλλητα ή κείμενο σε αυτή. Πέρα από προσωπική χρήση, για καθαρές φωτογραφίες προφίλ ή όμορφες εικόνες για social media, το Photoroom ίσως βολέψει και επαγγελματίες. Η λειτουργία αφαίρεσης φόντου είναι ιδανική για καταστηματάρχες με eshop, που θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες των προϊόντων τους, καθαρές, σε άσπρο ή χρωματιστό φόντο.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store και του App Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS αντίστοιχα. Υπάρχει και επί πληρωμή έκδοση η οποία ξεκλειδώνει περισσότερες λειτουργίες. Η επί πληρωμή έκδοση θα λύσει τα χέρια πολλών επαγγελματιών.

Download (Android)
Download (iOS)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =