αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η δουλειά δεν είναι η ζωή σας. Οι εργοδότες σας βλέπουν 100% ως κάτι μίας χρήσης»: Η ανάρτηση ενός απολυμένου της Google που έγινε viral

«Η δουλειά δεν είναι η ζωή σας. Οι εργοδότες σας βλέπουν 100% ως κάτι μίας χρήσης»: Η ανάρτηση ενός απολυμένου της Google που έγινε viral

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλές μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες έχουν προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις. Μέσα στους χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους ξαφνικά, ήταν και ο Justin Moore. Ένας engineering manager που εργαζόταν στην Google για περίπου 16 χρόνια. Έχασε την δουλειά του μέσα σε μία νύχτα.

Όπως σημειώνει σε ανάρτηση του στο Linkedin, ανακάλυψε ότι είχε απολυθεί μέσω μιας… αυτοματοποιημένης απενεργοποίησης λογαριασμού στις 3:00 π.μ.

Είπε ότι δεν είχε λάβει καμία άλλη «πληροφορία» ή «επικοινωνία» σχετικά με την απόλυση του.

Ο ίδιος σημειώνει ότι είναι υπερήφανος για την εργασία του όλα αυτά τα χρόνια στην εταιρία. Ωστόσο τώρα είναι ένας από τους 12.000 ανθρώπους που απολύθηκαν από την Google, της περασμένη εβδομάδα.

Κάπως έτσι, καταλήγει σε ένα συμπέρασμα. Όλα αυτά δείχνουν ότι «η δουλειά δεν είναι η ζωή σας και οι εργοδότες – ειδικά οι μεγάλοι, απρόσωποι όπως η Google – σας βλέπουν 100% ως κάτι μιας χρήσης».

Η ανάρτηση έχει γίνει viral στο Linkedin. Πάνω από 141.000 άνθρωποι έχουν αλληλεπιδράσει έως τώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 3 =