αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ διπλή κάμερα, τα ακουστικά και το home button: Όλα όσα συζητιόνται γύρω από το iPhone 7

Η διπλή κάμερα, τα ακουστικά και το home button: Όλα όσα συζητιόνται γύρω από το iPhone 7

Η μεγάλη ημέρα για την Apple έφτασε, καθώς σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της. Στο προγραμματισμένο event το κοινό θα δει για πρώτη φορά, μεταξύ άλλων, τα iPhone7 και iPhone7 Plus.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία και συζητήσεις για να νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχουν τα εν λόγω μοντέλα. Σύμφωνα με τον Business Insider, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει δύο διαφορετικά μοντέλα, ένα 4,7 ιντσών και ένα 5,5 ιντσών μοντέλο που θα ονομάζεται “Plus”. Το μικρότερο μοντέλο, αυτό των 4,7 ιντσών θα έχει μεγαλύτερη κάμερα, δηλαδή μεγαλύτερο φακό που θα συγκεντρώνει περισσότερο φως και θα παράγει καλύτερες φωτογραφίες.

To iPhone Plus θα έχει διπλή κάμερα πίσω, κάτι που θα του επιτρέπει να τραβάει ταυτόχρονα δύο ξεχωριστές φωτογραφίες και στη συνέχεια μπορεί να τις τοποθετήσει μαζί φτιάχνοντας κολάζ. Παράλληλα η διπλή κάμερα επιτρέπει στο τηλέφωνο να εστιάζει σε πάνω από ένα σημεία ταυτόχρονα, σαν δηλαδή κάμερα DSLR.

Το νέο iPhone δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών, γεγονός που συνιστά την πιο αμφιλεγόμενη κίνηση της Apple τα τελευταία χρόνια. Αντί για την υποδοχή ακουστικών, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ακουστικά που θα συνδέονται στη θύρα φόρτισης του iPhone ή κάποιο ζευγάρι Bluetooth.

Επίσης, τα νέα προϊόντα της Apple θα αντέχουν έως και 30 λεπτά κάτω από μερικά μέτρα νερού. Αυτό ήταν το χαρακτηριστικό που ξεχώριζε στα κινητά της Samsung φέτος. Το home button του iPhone 7 πιθανότατα δεν θα είναι κουμπί. Αντιθέτως θα είναι ένα ευαίσθητο στην πίεση πλήκτρο το οποίο δεν θα πιέζεται όπως το παλιό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =