αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ διάσημη πλατφόρμα Tumblr επιτρέπει πλέον το γυμνό περιεχόμενο

Η διάσημη πλατφόρμα Tumblr επιτρέπει πλέον το γυμνό περιεχόμενο

Τους νέους όρους χρήσης της ανακοίνωσε η πλατφόρμα Tumblr. Όπως μας ενημερώνει, πλέον θα επιτρέπει το γυμνό περιεχόμενο.

«Καλωσορίζουμε μία πιο ευρεία μορφή έκφρασης, δημιουργικότητας και τέχνης στο Tumblr, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου που απεικονίζει την ανθρώπινη μορφή (ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει τη γυμνή ανθρώπινη μορφή). Έτσι, ακόμα κι αν οι δημιουργίες σας περιέχουν γύμνια, ενήλικο περιεχόμενο ή σεξουαλικά θέματα, μπορείτε να τα μοιραστείτε στο Tumblr χρησιμοποιώντας την κατάλληλη Ετικέτα Κοινότητας. […] Οπτικές απεικονίσεις σεξουαλικών πράξεων παραμένουν ακόμα εκτός ορίων του Tumblr» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εξαίρεση στις απαγορεύσεις θα αποτελούν “ιστορικά σημαντικά κομμάτια τέχνης” που μπορεί να βρει κανείς σε μουσεία και απεικονίζουν σεξουαλικές πράξεις.

Το Tumblr είναι μία πλατφόρμα microblogging, ενώ αποτελεί επίσης και κοινωνικό δίκτυο, με το οποία μπορεί ένας χρήστης να δημιουργήσει blog και να ανεβάσει δημοσιεύσεις, εικόνες, βίντεο, αποφθέγματα, τραγούδια, άρθρα και ηχητικά μηνύματα. Ιδρύθηκε το 2007 στην Νέα Υόρκη από τον Ντέιβιντι Καρπ. Οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν άλλους χρήστες ή να επιλέξουν να μετατρέψουν το μπλογκ τους σε ιδιωτικό.

Όπως το Pinterest, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε έμπνευση, αλλά μπορεί επίσης να είναι μέρος μιας επικοινωνιακής στρατηγικής ή μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την εμφάνιση ενός portfolio.

Η ιστοσελίδα έχει σχεδόν 91,7 εκατομμύρια δημοσιεύσεις την ημέρα και αποκτά περίπου 15.000 νέους χρήστες κάθε μέρα. Το 2013 η εταιρία Yahoo! αγόρασε την πλατφόρμα για 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 14 =