αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ γυναίκα που προσλάμβανε τα νέα ταλέντα στην Amazon, δίνει την Νο1 συμβουλή της για τις job interviews

Η γυναίκα που προσλάμβανε τα νέα ταλέντα στην Amazon, δίνει την Νο1 συμβουλή της για τις job interviews

Όταν προετοιμάζεσαι να πας σε μια συνέντευξη για δουλειά, σίγουρα έχεις πολλά μέσα στο κεφάλι σου που πρέπει να θυμάσαι. Ίσως όμως τα πράγματα είναι πιο απλά. Η Miriam Park ήταν υπεύθυνη προσωπικού στην Amazon και λέει ότι το Νο1 πράγμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι αυτό: Ναι είσαι ο εαυτός σου.

Η ίδια εργάστηκε στον τεχνολογικό γίγαντα για περίπου 6 χρόνια. Όπως τονίζει, οι εταιρίες ενδιαφέρονται πραγματικά για να μάθουν τους μελλοντικούς εργαζομένους τους.

Οι εργοδότες θέλουν να μάθουν για τους ρόλους που έχετε αναλάβει και φέρατε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουν να δουν το αν έχετε περιέργεια και το αν μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα. Το σημαντικότερο είναι οι υποψήφιοι να είναι ο εαυτός τους και όχι… αυτό που θέλει η εταιρία να είναι. «Να είσαι εσύ», λέει η Miriam Park μιλώντας στο CNBC.

Επίσης, ένα άλλο πράγμα που κοιτά η Amazon, είναι το αν ο υποψήφιος ταιριάζει με την εταιρική κουλτούρα της. Κάτι που οδηγεί σε πιο παραγωγική εργασία. Σημειώνεται ότι η Amazon βρίσκεται σε μια περίοδο προσλήψεων και δημιουργεί χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 3 =