αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γυναίκα που προσλήφθηκε στη Google στα 19 της, τώρα έχει μια startup εκατομμυρίων και αποκαλύπτει τα 6 πράγματα που θα σε κάνουν πετυχημένο

Η γυναίκα που προσλήφθηκε στη Google στα 19 της, τώρα έχει μια startup εκατομμυρίων και αποκαλύπτει τα 6 πράγματα που θα σε κάνουν πετυχημένο

Όταν η Falon Fatemi σπούδαζε προγραμματισμό στο πανεπιστήμιο της Santa Clara και είχε κάποιο πρόβλημα με τις ασκήσεις που έβαζαν οι καθηγητές, έπαιρνε τα βιβλία της στη δουλειά της και ρωτούσε τους προγραμματιστές εκεί. Έτσι είναι όταν στα 19 σου εργάζεσαι στην Google. Τότε, το 2005, η νεαρή φοιτήτρια εργαζόταν στον κολοσσό στο τμήμα στρατηγικής για παγκόσμια επέκταση.

Εργαζόταν την ημέρα. Ενώ τα πρωινά και τα βράδια διάβαζε για τις σπουδές της. Έμεινε συνολικά 6 χρόνια στην Google.

«Σε αυτή την ηλικία, όπως ξέρετε, δεν χρειάζεσαι πολύ ύπνο», λέει η ίδια στο CNBC.

Στη συνέχεια η ίδια είχε ακόμα πιο φιλόδοξα σχέδια. Έφυγε από την Google και ίδρυσε τη δική της startup. Σήμερα, η Fatemi είναι ιδρύτρια και CEO της  Node. Μιας καινοτόμου επιχείρησης που αναλύει δεδομένα Τεχνητής Νοημοσύνης. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι ότι η startup έχει «σηκώσει» μέχρι σήμερα συνολικά 16,3 εκατ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις. Μέσα στους επενδυτές είναι μάλιστα και ο γνωστός businessman, Mark Cuban.

Η ίδια έχει λάβει σημαντικά μαθήματα τόσο από τη θητεία της στην Google, όσο και από την μετέπειτα πορεία της. Τώρα, παραθέτει τα 6 skills που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

1- Να είσαι πειθαρχημένος

2- Κάνε διασυνδέσεις

3- Δράσε και ρώτα για αυτό που θέλεις

4- Μπες στα βαθιά

5- Dream Big

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − eight =