αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γλώσσα του σώματος μέσα από 5 γρήγορα τρικ που εφάρμοζε ο Steve Jobs

Η γλώσσα του σώματος μέσα από 5 γρήγορα τρικ που εφάρμοζε ο Steve Jobs

Ο Steve Jobs είχε τον τρόπο για να εντυπωσιάζει τα πλήθη όταν ανέβαινε στην σκηνή. Και δεν είχαν σημασία μόνο τα όσα έλεγε. Αλλά και το πως κινούνταν. Ο εμβληματικός συνιδρυτής της Apple είχε μελετήσει καλά την γλώσσα του σώματος. Το CNBC θυμάται 5 τρικ που εφάρμοζε ο Jobs και σίγουρα μπορείς να τα «αντιγράψεις».

1# Τα ρούχα. Φόρα ρούχα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σου. Θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για αυτά που λες. Και είναι πιθανό να σε βοηθήσουν να κερδίσεις το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι. Ο Steve Jobs ήταν γνωστός για το μαύρο ζιβάγκο που φόραγε, το τζιν και τα στρογγυλά γυαλιά του.

2# Μην χαλαρώνετε. Κρατήστε μια ψηλή, ευθεία στάση – είτε στέκεστε, είτε κάθεστε, είτε περπατάτε.

3# Ευθεία το κεφάλι. Δεν μπορείτε να επιτύχετε επαφή με τα μάτια εάν το πρόσωπό σας κοιτάζει προς το έδαφος. Κρατήστε ψηλά το λαιμό και το κεφάλι σας.

4# Κίνηση με τα χέρια. Μία από τις αγαπημένες χειρονομίες του Jobs ήταν όταν κρατούσε και τα δύο του χέρια ψηλά, με τις παλάμες να βλέπουν η μία την άλλη (σαν να κρατούσε μια μπάλα μπάσκετ). Αυτή η κίνηση έδειχνε εμπιστοσύνη και έλεγχο, σαν να είχε τα δεδομένα στα χέρια του.

5# Μην σέρνετε τα πόδια σας. Η πρώτη εντύπωση παίζει μεγάλο ρόλο. Οταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, διατηρήστε ένα βάδισμα που βγάζει αυτοπεποίθηση και κρατήστε το πηγούνι σας ψηλά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 18 =