αρχικηVIRALΗ απρόσμενη απάντηση… του Ιδρύματος Ωνάση, για τον μπλε στολισμό της Αθήνας που έγινε viral

Η απρόσμενη απάντηση… του Ιδρύματος Ωνάση, για τον μπλε στολισμό της Αθήνας που έγινε viral

Τις τελευταίες ημέρες τα ελληνικά social media έχουν ασχοληθεί εκτενώς με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας. Με τα περισσότερα σχόλια να είναι μάλιστα αρνητικά. Το Ίδρυμα Ωνάση, που ανέλαβε τον συγκεκριμένο στολισμό δίνει τώρα την δική του απάντηση. Εξηγώντας ότι αυτό δεν θα είναι το τελικό αποτέλεσμα που θα δουν οι πολίτες.

Η εφημερίδα «Καθημερινή» συνομίλησε με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, σύμβουλο Στρατηγικής και πολιτισμού του ιδρύματος Ωνάση, ο οποίος όπως σημείωσε το έργο δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα.

«Λόγω των τεχνικών απαιτήσεων ήταν υποχρεωτικό τα φώτα να είναι αναμμένα καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να υλοποιηθεί και να ελεγχθεί ο ψηφιακός προγραμματισμός τους. Η τελική του μορφή θα είναι έτοιμη στις αρχές της επόμενης εβδομάδες προκειμένου το κοινό να βιώσει την κίνηση των φώτων που αλλάζουν χρώμα, σχήμα και μορφή. Βρίσκεται σε στάδιο προγραμματισμού με μπλε και λευκά χρώματα που όσο πλησιάζουμε στις γιορτές θα περάσει σε μια πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή. Συνειδητά δεν επιλέξαμε την παραδοσιακή πρόταση στολισμού. Η πόλη είναι ένας ζωντανός οργανισμός και αντίστοιχα επιθυμούμε να είναι και το υπάρχον έργο», σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική μορφή της φωτιστικής εγκατάστασης στη Β. Σοφίας θα είναι έτοιμη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δες τον νεαρό ιδρυτή των Mikel ο οποίος δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ μπροστά σε κάμερες (ΦΩΤΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =