αρχικηVIRALΗ απρόσμενη απάντηση του ιδιοκτήτη του beach bar με το wi-fi «Macedonia is Greek»

Η απρόσμενη απάντηση του ιδιοκτήτη του beach bar με το wi-fi «Macedonia is Greek»

Συζητήθηκε έντονα για την κίνηση του. Μιλάμε για τον ιδιοκτήτη του beach bar στην Χαλκιδική, ο οποίος έβαλε ως κωδικό στο wifi του μαγαζιού του την φράση: «Macedonia is Greek». Με στόχο φυσικά να… τρολάρει τους θαμώνες από την Βόρεια Μακεδονία.

«Εδώ και ένα χρόνο ρωτούσαμε του Σκοπιανούς τουρίστες από που έρχονται και μας απαντούσαν ξερά Μακεντόνια. Ούτε καν North Macedonia. Μας γύρισαν τα μυαλά και είπαμε με το γιο μου ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους» είπε στο ethnos.gr ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης του beach bar «Summer SunShine» στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, προσθέτοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι γείτονες έλεγαν ότι έρχονται από τα Σκόπια.

Παρότι μετά την κίνηση του, έχουν μειωθεί οι πελάτες από την Βόρεια Μακεδονία, ο ίδιος δίνει μια απρόσμενη απάντηση: «Δεν με πειράζει όμως καθόλου αυτό. Ούτε και το χω μετανιώσει. Δουλεύω περισσότερο με Έλληνες και Βούλγαρους πελάτες που είναι και πιο κιμπάρηδες». Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη η κίνησή του να αλλάξει τον κωδικό και να βάλει τη φράση: «MacedoniaisGreek» προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο ενώ αρκετοί γείτονες πολύ συχνά γράφουν δυσμενή σχόλια για το beach bar.

«Όλοι μας ζητούν τον κωδικό του ασύρματου δικτύου. Όταν τους τον λέμε οι Σκοπιανοί παγώνουν και δεν το πιστεύουν αυτό που ακούν. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το καταλάβουν» συμπλήρωσε ο κ Θεοδωρίδης ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία εννιά χρόνια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =