αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η απλή κίνηση που κάνω για να διαχειρίζομαι το άγχος»: Τι έλεγε κάποτε ο Jeff Bezos και ίσως πρέπει να το ακούσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η απλή κίνηση που κάνω για να διαχειρίζομαι το άγχος»: Τι έλεγε κάποτε ο Jeff Bezos και ίσως πρέπει να το ακούσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη δουλειά, πιεστικά deadlines και οικονομικά υποχρεώσεις να τρέχουν. Α, και πολύ άγχος. Εδώ υπάρχει όμως ένα στοιχείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε: Πιθανότατα το άγχος σου δεν προέρχεται από τον όγκο δουλειάς. Αυτό τουλάχιστον εξηγούσε πριν αρκετά χρόνια, ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos. Όπως εξηγεί στο παραπάνω βίντεο, ο ίδιος διαχειρίζεται το άγχος με έναν διαφορετικό τρόπο.

«Το άγχος κυρίως προέρχεται, από το γεγονός ότι δεν δρας για κάτι για το οποίο μπορείς να ελέγξεις», λέει ο γνωστός businessman.

Με απλά λόγια, όταν ο Jeff Bezos νιώθει αγχωμένος, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι για τον ίδιο. Που του λέει ότι πρέπει να δράσει, πάνω σε μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Οι δράση αυτή μπορεί να ξεκινά από κάτι πολύ απλό, όπως μια τηλεφωνική κλήση ή ένα email. «Το άγχος έρχεται όταν αγνοείς πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να αγνοείς», τονίζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + fourteen =