αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ απάντηση του Mr Beat στην Ε. Ακρίτα: «Μετά τις καφρίλες σε άλλα θέματα, έβαλε το Beat στο στόχαστρο»

Η απάντηση του Mr Beat στην Ε. Ακρίτα: «Μετά τις καφρίλες σε άλλα θέματα, έβαλε το Beat στο στόχαστρο»

Την δική του απάντηση στα σχόλια της Έλενας Ακρίτα σχετικά με τις αλλαγές στο Beat, έδωσε ο ιδρυτής της εφαρμογής, Νίκος Δρανδάκης. «Η κυρία Ακρίτα, μετά από τις καφρίλες του παρελθόντος σε διάφορα άλλα θέματα, έβαλε το Beat στο στόχαστρο και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις. Ο γνωστός, συνήθης οργισμένος καταγγελτικός λόγος που τραβάει likes (και ψήφους)» τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Ν. Δρανδάκης, με post του στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Mr Beat

«Η κυρία Ακρίτα, μετά από τις καφρίλες του παρελθόντος σε διάφορα άλλα θέματα, έβαλε το Beat στο στόχαστρο και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις. Ο γνωστός, συνήθης οργισμένος καταγγελτικός λόγος που τραβάει likes (και ψήφους).

Όταν η ομάδα μας την εγκάλεσε στα σχόλια να διορθώσει τα ψεύδη της, βγήκε επιτιθέμενη. Ο γνωστός τσαμπουκάς του χώρου της. Ο οποίος καταλήγει εκεί που συνήθως καταλήγει, αλλά δεν μαθαίνουν ποτέ».

Η κυρία Ακρίτα, μετά από τις καφρίλες του παρελθόντος σε διάφορα άλλα θέματα, έβαλε το Beat στο στόχαστρο και διασπείρει…

Gepostet von Nick Drandakis am Freitag, 21. Juni 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + eight =