αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ απάντηση του Elon Musk: Το Autopilot δεν ήταν ενεργοποιημένο στο δυστύχημα με το Tesla

Η απάντηση του Elon Musk: Το Autopilot δεν ήταν ενεργοποιημένο στο δυστύχημα με το Tesla

Σε προηγούμενο άρθρο μας γράφαμε για το δυστύχημα που έγινε στο Τεξας, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο Tesla έχασαν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, ένα Tesla χωρίς κανέναν στο κάθισμα του οδηγού έπεσε σε ένα δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Τώρα ο Elon Musk δίνει τη δική του απάντηση σε ότι αφορά το σύστημα autopilot. Απατώντας σε ανάρτηση άλλου χρήστη στο Twitter είπε: «Η έρευνά σου ως ιδιώτης είναι καλύτερη από τους επαγγελματίες της WSJ. Τα αρχεία του αυτοκινήτου δείχνουν έως τώρα πως το Autopilot δεν ήταν ενεργοποιημένο και πως το αυτοκίνητο δε διέθετε το Full Self-Driving πακέτο. Επιπλέον, το standard Autopilot απαιτεί γραμμές στην άσφαλτο για να ενεργοποιηθεί, γραμμές τις οποίες αυτή η οδός δεν είχε».

Τα δεδομένα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου βρίσκονται στους servers της Tesla και έχουν παραδοθεί στις αρχές. Παραμένει άγνωστο αν οι ερευνητές θα μπορέσουν να εξάγουν δεδομένα απευθείας από το όχημα, καθώς η φωτιά το κατέστρεψε ολοκληρωτικά. Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =