αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ απάντηση στο δημοσίευμα: Σε ποιον πραγματικά ανήκει το ξενοδοχείο που συνορεύει με το Nammos

Η απάντηση στο δημοσίευμα: Σε ποιον πραγματικά ανήκει το ξενοδοχείο που συνορεύει με το Nammos

Από σήμερα το πρωί γράφαμε για την φημολογία που έχει ξεσπάσει, σχετικά με την πώληση (ή όχι) του Nammos στη Μύκονο, αλλά και των γειτονικών ακινήτων. Πριν λίγο λάβαμε στο It’s Possible την απάντηση της εταιρίας ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗΣ ΑΕ, η οποία ξεκαθαρίζει μερικά πράγματα σχετικά με το ξενοδοχείο που συνορεύει με το Nammos, αλλά και το πως διαμορφώνεται το επενδυτικό τοπίο στην περιοχή. Οι διευκρινήσεις κοινοποιήθηκαν σε εμάς από τον δικηγόρο της εταιρίας, Τέλλο Αγαπηνό.

Η απάντηση της εταιρίας:

– Το εν λόγω ξενοδοχείο αποτελεί εταιρικό ακίνητο της ανώνυμης εταιρίας “ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗΣ ΑΕ”

– Η εν λόγω εταιρία έχει το 100% της κυριότητας του εν λόγω ακινήτου, καθώς και έτερων σημαντικών ακινήτων στον λόφο της Ψαρρού.

– Η εν λόγω εταιρία διοικείται μέχρι σήμερα με απόλυτη επιτυχία από τον υιό του Ανάργυρου Αγγελετάκη, κο Εμμανουήλ Αγγελετάκη, Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο.

– Ο ίδιος ο Εμμανουήλ Αγγελετάκης μαζί με την μητέρα του Ταρρώ Αγγελετάκη κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ανωτέρω ανώνυμης εταιρίας.

-Διευκρινίζουμε ως νομικοί παραστάτες της εταιρίας και της ανωτέρω οικογένειας Αγγελετάκη ότι πρόκειται για τον μοναδικό γηγενή επιχειρηματία που έχει κρατήσει στην κυριότητά του σημαντικά ακίνητα στην παραλία και το λόφο της Ψαρρού.

-Τέλος, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι το ξενοδοχειακό ακίνητο ανακαινίζεται φέτος εκ βάρθρων πραγματοποιώντας οι μισθωτές του μία ιδιαίτερα σημαντική επένδυση για την οποία είμαστε ως ιδιοκτήτρια εταιρία ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι.

-Άλλωστε είναι γνωτό ότι το συγκεκριμένο ακίνητο χιλίων τετραγωνικών επί του δρόμου της Ψαρρού, είχε καταληφθεί επί πλείστα έτη από υπομισθωτές που δρούσαν έκνομα και αντισυμβατικά (αυθαίρετες κατασκευές, καταστήαμτα άνευ αδείας, δυστροπία ως προς τα μισθώματα) , ενώ χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε δύο αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που απορρίφθηκαν καθ’ ολοκληρίαν και σωρεία μηνύσεων και αγωγών που το δικηγορικό γραφείο μας έχει χειριστεί με απόλυτη επιτυχία φθάνοντας στο σημερινό αποτέλεσμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + five =