αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ αγορά ακινήτων στο metaverse είναι η πιο ανόητη ιδέα που υπήρξε ποτέ: Τι λέει ένας διάσημος επενδυτής

Η αγορά ακινήτων στο metaverse είναι η πιο ανόητη ιδέα που υπήρξε ποτέ: Τι λέει ένας διάσημος επενδυτής

Σίγουρα έχεις ακούσεις για τις αγορές… ψηφιακών οικοπέδων το metaverse. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, οι συναλλαγές είναι «χρυσές».

Ωστόσο, ο διάσημος επενδυτής και δισεκατομμυριούχος Mark Cuban λέει ότι η αγορά ψηφιακής γης στο metaverse μπορεί να μην είναι η καλύτερη χρήση των χρημάτων σας.

Αν και ο Cuban είναι λάτρης των κρυπτονομισμάτων, χαρακτήρισε την αγορά εικονικών ακινήτων στο metaverse ως το πιο χαζό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος. Παρά το γεγονός ότι είναι επενδυτής στη Yuga Labs, η οποία κατέχει δημοφιλείς συλλογές NFT, όπως το Bored Ape Yacht Club που έχει πουλήσει ψηφιακά οικόπεδα, ο Cuban είπε ότι η αγορά εικονικών ακινήτων είναι «ανόητη».

«Ήταν υπέροχα χρήματα για αυτούς, αλλά δεν βασίζονται στην χρησιμότητα», είπε. Στον κανονικό κόσμο, τα ακίνητα είναι πολύτιμα επειδή η γη είναι ένας σπάνιος πόρος. Ωστόσο, αυτή η σπανιότητα δεν ισχύει απαραίτητα για το metaverse. Σε αυτούς τους εικονικούς κόσμους, «υπάρχουν απεριόριστοι όγκοι που μπορείτε να δημιουργήσετε», είπε ο Cuban.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − two =