αρχικηVIRALΗ αγγελία που έγινε viral: Τα «τρελά» προσόντα που ζητά εταιρία από το Παλαιό Ψυχικό για μια γραμματέα

Η αγγελία που έγινε viral: Τα «τρελά» προσόντα που ζητά εταιρία από το Παλαιό Ψυχικό για μια γραμματέα

Μια ιδιαίτερη αγγελία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Αυτή, αφορά ιδιαιτέρα γραμματέα, για διευθυντή σε εταιρία στο Παλαιό Ψυχικό.

Ποιες θα είναι όμως οι αρμοδιότητες και τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιες; Διαβάστε τι αναφέρει η αγγελία: Παρουσία σε επαγγελματικές συναντήσεις, εμπορικές εκθέσεις, συνοδεία του διευθυντή σε δεξιώσεις και private parties. Απαιτείται πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, ηλικία έως 30 ετών, αγγλικά, χρήση η/υ, συνεργάσιμη, Πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης θα ληφθεί σαν επιπλέον προσόν καθώς και η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στο site της Χρυσής Ευκαιρίας. Φυσικά, η κάθε εταιρία μπορεί να ζητά οτιδήποτε θέλει, αναφορικά με τις δικές της θέσεις εργασίας. Αυθόρμητα βέβαια προκύπτει το ερώτημα: Αν μια γραμματέας χρειάζεται τόσες πολλές προϋποθέσεις για να βρει δουλειά, τι πρέπει να διαθέτουν όσοι αναζητούν κάποια ανώτερη θέση εργασίας;

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι, να σημειώσουμε ότι η εν λόγω εταιρία, όπως λέει, προσφέρει μισθό που φθάνει τα 2.000 ευρώ. Έχουμε δει άλλες ελληνικές εταιρίες, που ζητάνε… άπειρη προϋπηρεσία και πτυχία, προσφέροντας περίπου τον βασικό μισθό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =