αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ άγνωστη ιστορία που έκανε τον Σκλαβενίτη να πάει στο «Ποτέ την Κυριακή»

Η άγνωστη ιστορία που έκανε τον Σκλαβενίτη να πάει στο «Ποτέ την Κυριακή»

Τα τελευταία χρόνια σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει: Τα καταστήματα του Σκλαβενίτη δεν ανοίγουν τις Κυριακές. Παρόλο που ο νόμος πλέον επιτρέπει στα μαγαζιά να είναι ανοιχτά κάποιες Κυριακές τον χρόνο. Μοναδική εξαίρεση είναι η περίοδος των γιορτών στο τέλος του έτους. Αλλά και το υπερμάσκετ στο Smart Park στα Σπάτα, το οποίο είναι αναγκασμένο να συμβαδίζει με τους κανόνες του εκπτωτικού χωριού.

Η εταιρία συνηθίζει να λέει ότι ότι η Κυριακή είναι αργία και ημέρα ξεκούρασης για τους εργαζόμενους της.

Ακόμη και το δέλεαρ απόκτησης των υπερμάρκετ της Carrefour – ιδανικών για ψώνια την Κυριακή – αλλά και η πίεση από τις τράπεζες – πιστωτές να ανοίγουν τα καταστήματα της αλυσίδας τις Κυριακές δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν τις αντιστάσεις της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Αλλά πως έφτασε ο Σκλαβενίτης, στην τακτική του «Ποτέ την Κυριακή»; Την απάντηση έδωσε ένας από τους στενούς συνεργάτες του Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης (φωτο) υπενθυμίζεται ότι έφυγε από την ζωή το 2018. Στον επικήδειο του λοιπόν, ένας από τους στενούς του συνεργάτες αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία: «Ο Στέλιος βρισκόταν σε συζητήσεις για το αν πρέπει να ανοίγουμε κι εμείς ή όχι. Βγαίνοντας από το γραφείο του, άκουσε τον γιο μιας υπαλλήλου να της λέει: ‘γιατί μαμά λες ότι είναι καλό αφεντικό ο Σκλαβενίτης; Αφού την Κυριακή δεν θα ‘σαι σπίτι μας!’. Του πήρε μόλις ένα λεπτό να επεξεργαστεί αυτό που μόλις είχε ακούσει από τον μικρούλη. ‘Δεν ανοίγουμε!’ ήταν η τελική του απόφαση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =