αρχικηVIRALΖευγάρι κέρδισε στο Λόττο 11.700 ευρώ μηνιαίως για τα επόμενα 30 χρόνια. Και αποφάσισαν να ασχοληθούν με το κυνήγι φαντασμάτων

Ζευγάρι κέρδισε στο Λόττο 11.700 ευρώ μηνιαίως για τα επόμενα 30 χρόνια. Και αποφάσισαν να ασχοληθούν με το κυνήγι φαντασμάτων

Μία ερώτηση γίνεται συχνά: «Εσύ τι θα έκανες αν κέρδιζες το Λόττο;». H Laura Hoyle και ο σύντροφός της Kirk Stevens κέρδισαν τη λοταρία στη Βρετανία. Και τι έκαναν μετά; Αποφάσισαν να αφοσιωθούν… στο κυνήγι φαντασμάτων.

Το ζεύγος είχε την τύχη να κερδίσει το βραβείο των 10.000 λιρών (11.750 ευρώ) μηνιαίως για τα επόμενα 30 χρόνια.

Κέρδισαν πέρσι τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια του lockdown. H Hoyle παραιτήθηκε από τη δουλειά της και αγόρασαν νέο σπίτι. «Τα χρήματα τους επέτρεψαν επίσης να συνεχίσουν το πάθος τους για το κυνήγι φαντασμάτων» σημειώνει το BBC.

https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/9738/production/_124421783_kirkstevenspa1.jpg

«Έτρεμα καθώς έλεγα: “Νομίζω ότι κέρδισα τη λοταρία”» θυμήθηκε η νικήτρια για τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είχε τα τυχερά νούμερα.

«Και το γελοίο της υπόθεσης ήταν πως, καθώς περίμενα από το Camelot (σ.σ. ο διοργανωτής της λοταρίας) να με καλέσει πίσω, έπρεπε να μπω σε online meeting. Δεν μπορούσα να μιλήσω» συνέχισε.

Μέχρι να τελειώσει τη δουλειά εκείνη την ημέρα, είχε ήδη ανοίξει τέσσερα μπουκάλια κρασί για να το γιορτάσει.

Εκτός από το ότι έχουν το βλέμμα τους στο παραφυσικό, ο κύριος Stevens – μηχανικός παραγωγής – συνεχίζει το μεταπτυχιακό του στη μηχανολογία.

Ο 38χρονος σχεδιάζει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση που θα παράγει προϊόντα έρευνας για παραφυσικά φαινόμενα.

«Κάνουμε ό,τι θέλουμε και επειδή έχουμε τα χρήματα κάθε μήνα, για όλη μας τη ζωή, είμαστε τόσο ήρεμοι και άνετοι» λέει ο ίδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =