αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕφτά τρόποι για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, ενώ δουλεύεις λιγότερο

Εφτά τρόποι για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, ενώ δουλεύεις λιγότερο

Ίσως θα έχεις αναρωτηθεί, γιατί κάποιοι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα από κάποιους άλλους στην εργασίας τους. Σύμφωνα με τον συγγραφέας του βιβλίου Great at Work, Morten Hansen, η απάντηση είναι συγκεκριμένη. Και κρύβεται στο πως ξοδεύουν τον χρόνο τους. Όλοι άλλωστε έχουμε ακούσει την φράση «δούλεψε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα».

Ο Morten Hansen έκανε λοιπόν μια έρευνα. Μίλησε με περισσότερους από 5.000 διευθυντές και υπαλλήλους. Και κατέληξε σε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα, όπως λέει στο CNBC. Για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, ενώ δουλεύεις λιγότερο, πρέπει να κάνεις 7 συγκεκριμένες κινήσεις.

1# Βάλε προτεραιότητες. Βρες τα σημαντικά tasks που θα σου προσφέρουν μεγάλα αποτελέσματα.

2# Βρες τον «μεγάλο σκοπό» σου και εστίασε εκεί

3# Συνεργάσου λιγότερο. Ναι, σε αντίθεση με αυτό που λένε πολλοί, οι «κορυφαίοι παίχτες» δεν συνεργάζονται με όλους. Επιλέγουν να κάνουν λιγότερες κινήσεις σε αυτό το κομμάτι.

4# Μάθε καθώς εργάζεσαι

5# Κέρδισε την υποστήριξη των άλλων. Συμπεριλαμβανομένων των αφεντικών, των υφισταμένων, των συναδέλφων μας σε άλλα τμήματα και των συνεργατών. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχουν τους πόρους που χρειαζόμαστε, όπως πληροφορίες, τεχνογνωσία ή χρήματα.

6# Περιόρισε τα περιττά meetings

7# Επανασχεδίασε τον τρόπο εργασίας σου. Βρες τον τρόπο που αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα, πιο γρήγορα. Και καθιέρωσε τον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 13 =