αρχικηVIRALΕτοιμάζεται η πρώτη πισίνα στην κορυφή ουρανοξύστη. Θα έχεις θέα 360 μοιρών (ΦΩΤΟ)

Ετοιμάζεται η πρώτη πισίνα στην κορυφή ουρανοξύστη. Θα έχεις θέα 360 μοιρών (ΦΩΤΟ)

Αν αντέχεις να ανέβεις εκεί ψηλά, τότε σίγουρα θα δεις μια εκπληκτική θέα. Η εταιρία Compass Pools ετοιμάζει μια ιδιαίτερη πισίνα στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, θέλουν να φτιάξουν την πρώτη πισίνα στην κρυφή ουρανοξύστη. Παρέχοντας 360 μοιρών θέα σε ύψος 200+ μέτρων!

Για την κατασκευή της δεν θα χρησιμοποιηθεί γυαλί αλλά ακρυλικό υλικό ώστε να αποκτήσει η εντυπωσιακή πισίνα τη διαύγεια που θα της δώσει ακόμα ένα ξεχωριστό γνώρισμα.

Η Infinity Pool όπως είναι το επίσημο όνομά της, δεν θα είναι διάφανη μόνο περιμετρικά αλλά και στη βάση της, επιτρέποντας στους επισκέπτες του κτηρίου να βλέπουν όσα συμβαίνουν στην οροφή του ουρανοξύστη. Όσο για το πώς θα γίνεται η πρόσβαση των κολυμβητών στην πισίνα με την εταιρία να απαντά πως θα δημιουργήσει μία σπειροειδή σκάλα σε μία ειδική πόρτα υποβρυχίου, η οποία θα ανυψώνεται όταν κάποιος θέλει να εισέλθει. Πραγματικά εντυπωσιακό όπως και η θέα από την κορυφή.

https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2019/06/04/14/infinity-london-rooftop-swimming-pool-uk-l280519.jpg?w968h681

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − seventeen =