αρχικηVIRALΕταιρεία κοσμημάτων σε πληρώνει με 1.400 ευρώ για να βγεις 15 «πρώτα ραντεβού» με διαφορετικά άτομα

Εταιρεία κοσμημάτων σε πληρώνει με 1.400 ευρώ για να βγεις 15 «πρώτα ραντεβού» με διαφορετικά άτομα

Τα «πρώτα ραντεβού» συνήθως δεν είναι εύκολα. Έχουν μία… αμηχανία. Και φυσικά δεν σου εγγυάται κανείς την επιτυχία.

Από την άλλη, θα μπορούσε να είναι η αρχή για πολλές όμορφες στιγμές που έρχονται. Η εξάσκηση μπορεί να σε κάνει καλύτερο, λέει μια εταιρία κοσμημάτων, και θέλει να πληρώσει κάποιον/α για να κάνει ακριβώς αυτό.

Τι εννοούμε; Η εταιρία Shane Co. θέλει να πληρώσει ένα ρομαντικό άτομο για να βγει 15 «πρώτα ραντεβού», με διαφορετικά άτομα.

Συγκεκριμένα, δίνει 1.500 δολάρια (περίπου 1.400 ευρώ).

Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να είναι ελεύθεροι, να μπορούν να βρουν μόνοι τους τα ραντεβού τους σε apps γνωριμιών, σε καταστήματα ή οπουδήποτε αλλού. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι άγνωστοι, αλλά πρέπει να είναι 15 διαφορετικοί άνθρωποι.

Για λόγους ασφαλείας, η Shane Co. προτείνει τα πρώτα ραντεβού να πραγματοποιούνται σε δημόσιους χώρους και να έχουν στο μυαλό τους πλάνο προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε κατάσταση.

Το άτομο που θα επιλεγεί για τη δουλειά πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και έτοιμο να τεκμηριώνει κάθε ραντεβού βγάζοντας μια φωτογραφία και συμπληρώνοντας ένα φύλλο εργασίας που θα περιγράφει λεπτομερώς την εμπειρία.

Η αίτηση υποβάλετε ηλεκτρονικά μέχρι τις 10 Φεβρουάριου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 27 Φεβρουαρίου και θα έχει στη διάθεσή του πέντε μήνες για να ολοκληρώσει τα ραντεβού.

«Η Shane Co. ασχολείται με την αγάπη», δήλωσε ο Johnray Strickland, διευθυντής digital marketing της εταιρείας κοσμημάτων. «Αγαπάμε τον έρωτα και είμαστε ευτυχείς που παρέχουμε έναν διασκεδαστικό τρόπο στους ανθρώπους να βγαίνουν ραντεβού και ίσως να βρίσκουν το άτομο που τους ταιριάζει».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πολίτες των ΗΠΑ ή μόνιμοι κάτοικοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 1 =