αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕταιρία στη Λισαβόνα προσλαμβάνει Ελληνόφωνους. Δίνει μισθό που αγγίζει τα 2.000 ευρώ και… δωρεάν ποτά

Εταιρία στη Λισαβόνα προσλαμβάνει Ελληνόφωνους. Δίνει μισθό που αγγίζει τα 2.000 ευρώ και… δωρεάν ποτά

Σε προηγούμενο άρθρο μας, γράφαμε για το Ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία που αναζητά ψήστες με μισθό στα 2.500 ευρώ, μπόνους και 1 μήνα πληρωμένη άδεια.

Τώρα θα δούμε μία εταιρία στην Πορτογαλία η οποία επίσης κάνει προσλήψεις με Ελληνικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, η εταιρία Concentrix αναζητά Ελληνόφωνους για να εργαστούν ως «Content Reviewer» στη Λισαβόνα.

Όπως βλέπουμε στη σχετική αγγελία που αναρτήθηκε στο Linkedin, η εταιρία προσφέρει μισθό στα 1.947 ευρώ, συν μπόνους. Επίσης προσφέρει, ειδικές εκπτώσεις στους εργαζόμενους της, ειδικά πακέτα διακοπών, δωρεάν ποτά και «ημέρες φρούτων».

Είναι απαραίτητο να έχετε άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο. Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε γνώση επιπέδου C1 στην Αγγλική γλώσσα.

Για να εργαστείτε ως «Content Reviewer» θα πρέπει να έχετε εμπειρία στην επεξεργασία κειμένου καθώς και στον έλεγχο ή την ανάλυση ψηφιακού περιεχομένου. Αν επιλεγείτε, θα πρέπει να εγκατασταθείτε στη Λισαβόνα, με την θέση να περιλαμβάνει επίσης κυλιόμενα ωράρια.

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =