αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕταιρία στη Βαρκελώνη αναζητά Ελληνόφωνους εργαζομένους, με μισθό στα 35.000 ευρώ τον χρόνο- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Εταιρία στη Βαρκελώνη αναζητά Ελληνόφωνους εργαζομένους, με μισθό στα 35.000 ευρώ τον χρόνο- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Πως θα σου φαινόταν να ζεις και να εργάζεσαι στην Βαρκελώνη; Αν σου φαίνεται καλή ιδέα, τότε τσέκαρε την παρακάτω αγγελία που είναι τώρα ενεργή.

Η εταιρία Games Workshop αναζητά ελληνόφωνους B2B Business Developer πωλητές που θέλουν να εγκατασταθούν στην Ισπανία και να εργαστούν στο γραφείο της εταιρίας εκεί. Ως πωλητές θα πρέπει να αναζητάτε τους σωστούς ανθρώπους, να χτίζετε γρήγορα μία δυνατή σχέση μαζί τους και να τους δείχνετε γιατί μια επιχειρηματική συνεργασία με την Games Workshop θα ήταν επωφελής.

Όπως διαβάζουμε στην σχετική αγγελία, ο μισθός είναι στα 35.000 ευρώ τον χρόνο. Επίσης υπάρχει μπόνους ύψους 4.200 ευρώ το οποίο μπορείτε να κερδίσετε αν πιάσετε τους βασικούς στόχους που θα σας θέσει η εταιρία.

Παράλληλα, η εταιρία προσφέρει υποστήριξη μετεγκατάστασης καθώς και έκπτωση έως 50% σε όλα τα προϊόντα της.

Εκτός από την άνεση στις πωλήσεις, η άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας είναι τα μόνα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα για τη θέση.

Σημειώνεται ότι η Games Workshop είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πολεμικών παιχνιδιών και μινιατούρων στον κόσμο. Τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι τα Warhammer Age of Sigmar και Warhammer, ενώ πέρσι κατέγραψε ρεκόρ στις πωλήσεις οι οποίες ξεπέρασαν τις 385 εκατομμύρια λίρες.

Αναλυτικές πληροφορίες για την αγγελία και αποστολή βιογραφικών ΕΔΩ. Deadline στις 24 Δεκεμβρίου 2022.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 13+1 συμβουλές ενός Έλληνα που δουλεύει στην Uber

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =