αρχικηVIRALΕταιρία πουλά μπουκαλάκια που μέσα έχουν αέρα κοπανιστό από… το χωριό

Εταιρία πουλά μπουκαλάκια που μέσα έχουν αέρα κοπανιστό από… το χωριό

Τι θα έλεγες να μπορούσες να πάρεις στο σπίτι σου, μερικές από τις μυρωδιές του τόπου καταγωγής σου; Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε μια εταιρία στη Βρετανία και αποφάσισε να κλείσει το άρωμα και τον φρέσκο αέρα των χωρών που απαρτίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο σε μπουκάλια, για να τα πουλήσει σε όσους νοσταλγούν την πατρίδα τους.

Τι κάνει η My Baggage; Πρόκειται για μια εταιρία που αναλαμβάνει την αποστολή αποσκευών σε Βρετανούς που μένουν στο εξωτερικό. Τώρα αποφάσισε να φτιάξει ένα προϊόν για εκείνους που θα μείνουν μακριά από την πατρίδα τους: Εκλεισε σε γυάλινα μπουκάλια αέρα από τη Σκωτία, την Ουαλία, την Αγγλία και την Ιρλανδία και τα προσφέρει ως χριστουγεννιάτικο δώρο σε εκείνους που αυτά τα Χριστούγεννα θα μείνουν μακριά.

Όπως σημειώνει το CNN, η My Baggage στέλνει το μπουκάλι τόσο εντός Βρετανίας (καθώς λόγω περιορισμών οι Βρετανοί δεν μπορούν να μετακινηθούν από το ένα κράτος στο άλλο), εντός 3 ημερών, στην Ευρώπη μέσα σε 5 ημέρες και σε όλο τον κόσμο, το πολύ σε έξι ημέρες.

Ο αέρας που μεταφέρει την αίσθηση της πατρίδας κοστίζει κάπως… ακριβά αφού ένα μόνο μπουκαλάκι μισού λίτρου, στοιχίζει 30 δολάρια. Το μπουκάλι περιέχει ένα ειδικό σύστημα στο πώμα, προκειμένου να απελευθερώνει μικρές δόσεις αέρα από την πατρίδα, χωρίς αυτός να χαθεί μονομιάς.

Η ιδέα φαίνεται να έχει μεγάλη επιτυχία, αφού όπως βλέπουμε τώρα στο επίσημο site της εταιρίας, τα περισσότερα μπουκαλάκια είναι sold-out.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − three =